FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CĂLĂRAȘI - FCSB

EXCLUSIV Sumă importantă cheltuită de Dunărea Călărași pentru a juca pe teren propriu în Cupă cu FCSB

FOTO: editia.ro
FOTO: editia.ro

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 14:25

Oficialii din Călărași vor să joace pe teren propriu confruntarea cu FCSB din "optimile" Cupei, săptămâna viitoare, iar pentru acest lucru au scos o sumă consistentă din buzunar, ca să monteze o instalație de nocturnă.

Este a treia echipă, după Foresta Suceava și Hermannstadt, care plătește pentru a juca "acasă" sub lumina reflectoarelor. Mai mult, șefii de la Dunăre au solicitat ca și partida cu Viitorul, de pe 4 noiembrie, să se joace tot în nocturnă, momentan meciul fiind programat de la ora 14:00.

Pentru montarea nocturnei, care va începe astăzi, s-a apelat la o firmă din Baia Mare, iar conform primelor informații închirierea costă 55.000 de euro.

Firma a instalat deja cele 4 schele, care au 22 de metri înălţime. Iar cele 90 de lămpi, cu o putere de 2.000 W fiecare, vor ajunge azi pe stadionul din Călărași.
Pentru meciul cu FCSB au fost scoase la vânzare 8.200 de bilete, peste 50 la sută din ele fiind deja epuizate!

Un bilet la peluze costă 20 de lei, la tribuna 1, 30 de lei, iar la tribuna a II-a, 40 sau 120 de lei. Abonamentele emise pentru partidele de campionat sunt valabile la meciul de pe 1 noiembrie!

"Partida se va juca cu casa închisă! Ne-am dorit să jucăm acasă pentru că suporterii din Călărași aveau nevoie de un astfel de meci disputat aici, în nocturnă", a precizat Florin Brișan, președintele echipei.

"Va fi o sărbătoare, iar noi vom încerca să ne calificăm mai departe"
Dan Alexa, antrenor Dunărea

4.800este media de spectatori la meciurile de pe teren propriu pentru Dunărea Călărași

  • Dunărea Călărași - FCSB este joi, 1 noiebmrie, de la ora 21:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează