FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANSTADT - FCSB

EXCLUSIV Unde se va juca meciul dintre Hermanstadt şi FCSB » Preşedintele sibienilor a făcut anunţul

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 13:43

FC Hermanstadt va evolua în sferturile de finală ale Cupei României împotriva celor de la FCSB, iar preşedintele clubului, Teodor Birț, speră să poată disputa partida la Sibiu.

...despre meciul din Cupă cu FCSB: "Ca reţetă de imagine, ne doream Steaua. Pentru noi contează mult la nivel de mediatizare, se va vorbi despre noi în toate emisiunile de specialitate. Este maximum ce se putea întâmpla pentru noi, pentru un club nou din Liga a 2-a. În mare proporţie se va juca la Sibiu. Mâine vom avea o întâlnire unde se va lua această decizie".

...despre transferuri: "Mai avem încă 4, 5 jucători pe care vrem să îi aducem. Obiectivul nostru este promovarea în Liga 1. Cupa României ne aduce doar capital de imagine. Pornim cu şanse egale. Campania de transferuri este pentru returul de campionat. Suntem la prima participare în Cupă. Meciul cu FCSB este o mare provocare, un eveniment pe care dorim să îl oferim sibienilor. Steaua a fost ultima dată aici în 2011. De atunci nu au mai văzut-o. De aceea trebuie tratat ca atare evenimentul".

FC Hermanstadt şi-a asigurat în această iarnă serviciile lui Olivian Surugiu, fostul mijlocaş al celor de la Gaz Metan Mediaş, şi Alexandru Coman, venit de la FC Baloteşti.

...despre promovarea în Liga 1: "Hermanstadt are forţa financiară de a face faţă în Liga 1. Depinde cum vom aborda politica de tranferuri. În viaţă terbuie să învătăm din greselile altora. Dacă vă uitaţi la istoria noastră, am venit din Liga a4-a şi sper să demonstrăm că noi am construit ceva viabil şi de durată".

Citeşte şi: Sferturile de finală ale Cupei României: CS U Craiova - Dinamo e meciul-șoc! Prima înfruntare contra "câinilor" pe noul Oblemenco » Pe cine întâlnește FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  12 Ianuarie 2018, 15:41

"Ca reţetă de imagine, ne doream Steaua." Ce ți-e și cu soarta asta, și-au dorit Steaua și au picat peste FCSB. Oribil!

mandpv964
mandpv964  •  11 Ianuarie 2018, 20:38

Nu aveau... Sic...

mandpv964
mandpv964  •  11 Ianuarie 2018, 20:37

I - auzi, Hermannstadt *** daca se numea fc Sibiu? Apoi sa nu uite onor romanimea ardeleana ca atunci cand Sibiu era hermannstadt, nea Gheorghe si nea Ion din Marginime nu avea voie sa intre in Cetate decat cu bilet de voie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează