FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UNIREA ALBA IULIA - FCSB

FOTO 5 informații de la Unirea Alba Iulia - FCSB » Grozav a venit la meci pentru fratele său + Tricoul cu numărul 1 a fost purtat de un atacant

Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 21:21

Meciul de la Zlatna dintre Unirea Alba Iulia (L3) și FCSB, din 16-imile Cupei României, a stârnit un interes uriaș pentru fanii gazdelor.

  • Partida se joacă de la ora 21:30, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

1. Interes maxim

Stadionul era arhiplin cu jumătate de oră înainte de startul partidei, iar multe persoane au vrut să vadă partida cu orice chip și s-au instalat pe un deal împădurit din apropierea arenei, de unde se vedea destul de bine terenul.

"Am avut cereri de 3-4 ori mai mari, față de câte bilete am primit", a menționat Cristian Aron, președintele de la CS Zlatna, implicat în organizarea jocului la cre vor fi prezenți 2.600 de fani. Prețurile biletelor au fost: la oficială 70 de lei, la tribună 50 de lei, la peluză 40 de lei.

2. Nocturna incomodează

Nocturna Stadionului Municipal i-a incomodat vizibil pe jucătorii ambelor formații, fiind la o distanță prea mică față de suprafața de joc. La o fază de atac, Filipe Teixeira și-a pus mâna la ochi pentru a urmări o centrare venită de pe partea dreaptă.

3. Gazon bun

Chiar dacă nocturna n-a fost la cel mai înalt nivel, gazonul stadionului a arătat mult mai bine decât cel de pe Arena Națională sau cel de pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

4. Mureșan, numărul 1

Un lucru mai puțin întâlnit în fotbal s-a petrecut la partida de azi. Numărul 1, pe care de obicei îl poartă portarul titular, a fost pe spatele atacantului Silviu Mureșan (27 de ani) de la Alba Iulia.

5. Frații Grozav la meci

Gicu Grozav e liber de contract și a fost prezent la meci pentru a-l urmări la lucru pe fratele său, Ionuț, care evoluează pe postul de fundaș central și e titular cu FCSB. Gicu Grozav ar putea semna zilele acestea cu Dinamo.

Meciul dintre Alba Iulia și FCSB poate fi urmărit AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează