FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC HERMANNSTADT - GAZ METAN

FOTO Cartonaș roșu în minutul 8 al primei semifinale din Cupa României

Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 17:18

Prima semifinală a Cupei României, cea dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, a debutat cu un cartonaș roșu pentru oaspeți. (Meciul e liveTEXT aici)

În minutul 8 al partidei, Joao Diogo a venit lansat și a pus talpa direct pe tibia lui Răzvan Dîlbea. Faza s-a petrecut la mijlocul terenului, însă arbitrul Sebastian Colțescu a arătat imediat cartonașul roșu.

Jucătorii și antrenorul Gazului au protestat, însă "centralul" nu și-a schimbat decizia. Din contră, Colțescu l-a trimis în tribune și pe tehnicianul Cristi Pustai pentru proteste.

vlcsnap 2018 04 17 17h15m47s154
Captură TV Telekom Sport

vlcsnap 2018 04 17 17h15m52s207
Captură TV Telekom Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
albusibiu
albusibiu  •  18 Aprilie 2018, 15:58

Ce comentarii jalnice. Ca a fost rosu sau nu, este discutabil. Daca nu era Dalbea jucator de fier, chiar si la varsta asta, nu ar mai fi putut continua jocul. Bineinteles ca s-a dat rosu prea rapid in meci, dar hai sa fim seriosi: la o intrare de asta, in minutul 80, ar mai fi comentat cineva ceva. Cat despre tampeniile ca echipa asta e a lui Johannis, doar fiindca poarta numele german al orasului, asta inseamna sa fii un biet mieunel al propagandei politice. Cine stie cat urmareste Johannis fotbalul si cat de putin a ajutat el fotbalul sibian isi da seama cat de inepta e implicarea politica in treaba asta. Vreti echipe sustinute politic? Ia vedeti la Chindia sau la Calarasi!

mountytoma
mountytoma  •  18 Aprilie 2018, 09:02

a fost intr-adevar intrare cu talpa, dar intensitatea a fost kilometri departe de cartonasul rosu! sincer, ma asteptam ca coltescu, cunoscut pentru obiceiurile lui, sa mai dea si un penalty pentru echipa din sibiu, dar cred ca omul s-a suparat ca sibienii nu au mai intrat in careu pana la sfarsit si asa nu a putut sa isi ia decat jumatate din banii promisi... ghinion!

866750903495958
Titi Gutan  •  18 Aprilie 2018, 07:11

Un fault fara intenție la mijlocul terenului la care se putea da cel mult cartonas galben ! Au mai fost astfel de faze ba chiar mai periculoase si in apropierea careului .Coturi aplicate in plina figura , unele păreau intenționate , la care coltescu nu a oprit meciul macar pentru o lovitura libera ! Avantajarea găștii sibiene se vede si din luna . A patit-o echipe cu ștaif precum marea Steaua .Tot arbitri si gașca burleanului au hotărât cine trebuie sa învingă . Coltescu , a avut sarcina trasata de la gasca burleanului sa facă pe dracul in patru ca Mediasul sa rămână fara gaz .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează