FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA - BOTOȘANI

FOTO Repriză cu scântei pe "Oblemenco" » Două faze la limită judecate diferit de Horațiu Feșnic

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 21:39

Arbitrul Horațiu Feșnic n-a avut parte de un meci deloc liniștit. Prima repriză a partidei U Craiova - FC Botoșani a fost presărată cu 4 goluri, multe alte ocazii, dar și două faze controversate.

Încă din primele secunde de joc arbitrul din Cluj a avut o fază grea de judecat. Dimitrov a centrat de pe partea dreaptă, Mateiu a reluat în blocaj, iar mingea a ajuns la Bancu.

1. Mijlocașul a fost blocat de Eduard Pap, care a avut însă o intervenție la limită, din inerție l-a lovit pe Bancu în piciorul de sprijin. Chiar dacă a avut un plasament excelent, Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea celor de pe banca oltenilor.
Captura Telekom Sport

2. Repriza s-a încheiat cu încă un moment controversat. De această dată Horațiu Feșnic a arătat punctul cu var, după ce Miron, care a intrat prin alunecare, l-a oprit pe Gustavo. Brazilianul a reușit să prelungească mingea, dar a fost oprit de fundașul moldovenilor și a avut o cădere spectaculoasă.

Captura TV Digi Sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
firaldo
firaldo  •  21 Aprilie 2018, 14:16
Postat de caminero pe 20 Aprilie 2018, 10:25

"Dute" ba d-acia si "uitate" mai bine la faza. Asa o saritura acrobatica nu o faci prin simpla impiedicare. Si daca tot esti p-acolo, "i-a" si o carte de gramatica. Cit despre Dinamo, cind vorbesti despre noi, ***

Si voi fiind...cine? :)))))Cand aveti derby cu Juventus Bucuresti?

dansy
dansy  •  20 Aprilie 2018, 10:31
Postat de caminero pe 20 Aprilie 2018, 10:27

Banati-l pe trollul asta. E cel mai simplu. Sau continuam cu insultele? S-aude, maior tolo?

"Banati-l" pe trollul asta.Hahaha.Nu cunosc aceste cuvinte.Dar cuvantul hot il stiu foarte bine.Incercarea ta de a ma jigni e puerila.De obicei prostul cand nu are argumente tipa si jigneste.Cred ca ai facut educatia la fara frecventa.

dansy
dansy  •  20 Aprilie 2018, 10:28
Postat de dansy pe 20 Aprilie 2018, 10:25

Taci bai prostovane!Sfesnic nu a dat penalty in minutul 1 desi Pap nu a avut nicio treaba cu mingea ci numai cu piciorul lui Bancu.La Achim a fost offside si fault clar in atac.Sfesnic nu a tinut cu nimeni.Doar a facut niste greseli.Apoi la 5-1 ce mai vrei???

Conteaza saritura lui Gustavo sau faultul lui Miron.Despre gramatica ce sa zic.Eu stiu gramatica cat toata galeria lui Dinamo.Dar aici cand scrii ,in viterza,mai incurci tastele.Asa ca ciocul mic catelus -reprezentat de cel mai huidiut club din tara care a furat campionate si cupe cu nemiluita.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close