FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - FCSB

FOTO + VIDEO Reacția unui jucător important al FCSB-ului în timpul circului de la Sibiu! "WTF? Penibil" + Imagini din autocarul roș-albaștrilor

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 20:48

Partida dintre Hermannstadt și FCSB a fost amânată pentru mâine, ora 14:00, din cauza terenului impracticabil care de la Sibiu.

Inițial, arbitrul Cătălin Popa a amânat jocul pentru o oră, timp în care mai mulți angajați ai sibienilor încercau să spargă gheața de pe gazon și să îndepărteze zăpada.

Filipe Teixeira, neinclus în lot de Nicolae Dică, a postat o imagine de la TV și a tras o concluzie: "WTF? Penibil...".

Și Florin Tănase a postat două video-uri pe Instagram, din momentul în care echipa sa părăsea stadionul din Sibiu. Reacția fanilor locali n-a fost una prea bună, jucătorii FCSB-ului fiind huiduiți:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Martie 2018, 13:20
Postat de davveroirl pe 01 Martie 2018, 08:43

Duminica vor fi 12 grade dar rinamo nu vrea sa joace ,cica nu sunt pregatiti...

logic au zis si aseara prin ala de la ei,ca abia a venit antrenoru,cauta scuze de astea penibile,compara ce a fost aseara,gerul gerului si teren bocna,cu ce a fost la astra-dinamo cand abia incepuse sa ninga si nu era ger sau teren inghetat,asa sunt invatati

1654392864790165
Mayra Moldoveanu  •  01 Martie 2018, 10:52

Probabil asta a fost scopul celor de la frf sa se accidenteze cei de la Steaua ca sa- i fie cfr ului mai usor sa castige campionatu da doamne doamne le - a dat o palma sa o tina minte celor de la frf in frunte cu Burleanu Penbil ce se intampla in 2018.

davveroirl
davveroirl  •  01 Martie 2018, 08:43
Postat de gametable08 pe 28 Februarie 2018, 23:29

Sa vina cei de la FRF sa joace,pai ei stau in fotoliile si se uita la vreme la Sibiu pai depaseaza te in rasa ...ca d aia esti platit.nu sa vina oamenii degeaba,cand ti au spus ca nu se poate juca ai spus ca e cod galben,acum vin o in p.m si stai tu si joaca.

Duminica vor fi 12 grade dar rinamo nu vrea sa joace ,cica nu sunt pregatiti...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează