FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SFERTURILE CUPEI

FRF a făcut anunțul! Când are loc tragerea la sorți pentru "sferturile" Cupei României

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 12:02

FRF a anunțat pe site-ul oficial că tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României va avea loc joi, 17 ianuarie, de la 11:30.

Așadar, în faza competiției în care sunt 7 cluburi din Liga 1 și unul din Liga a 3-a, toate formațiile vor fi într-o singură urnă valorică.

Echipele participante sunt următoarele:

1. U Craiova 1948 Club Sportiv SA
2. AFC Astra
3. FC Viitorul SA
4. AFC Hermannstadt
5. FC CFR 1907 Cluj SA
6. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
7. AFC Dunărea 2005 Călărași
8. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc în perioada 26-28 februarie, conform ROAF, cu începere de la ora 13:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF, se arată pe site-ul FRF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează