FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

GALERIE FOTO Ce nu s-a văzut la TV » N-au suportat eșecul: ce s-a întâmplat în momentul în care jucătorii CFR-ului au ridicat Supercupa :D

Articol de - Publicat sambata, 14 iulie 2018 22:48

Oltenii au luat cu asalt stadionul "Ion Oblemenco", sperând că echipa favorită va cuceri cel de-al doilea trofeu din ultimele două luni. Campioana României nu a fost însă de acord și a învins formația lui Mangia chiar la ea acasă, 1-0. 

Echipa lui Edward Iordănescu a declanșat petrecerea după finalul meciului. Clujenii au fost premiați de Răzvan Burleanu, iar apoi s-au fotografiat pe gazon alături de trofeu.

SĂRBĂTOARE ÎN PUSTIU

Doar că premierea și ridicarea trofeului s-au făcut într-un peisaj dezolant. Supărați pe eșecul favoriților, oltenii au plecat instant acasă după fluierul final. Din cei 27.000 aflați pe arenă în minutul 90, mai erau doar câteva zeci în tribune la bucuria adversarilor. :) 

Raed Krishan, unul dintre fotoreporterii GSP prezenți la Craiova, a surprins imagini cu bucuria fotbaliștilor celor de la CFR Cluj, ale căror glasuri au răsunat în stadionul lăsat pustiu de suporterii Craiovei. 

Așa arăta ARENA la startul meciului

FOTO: RAED KRISHAN11

Stadionul PUSTIU în timpul petrecerii clujenilor

rkr5859

Vezi AICI cronica partidei dintre CFR Cluj și U Craiova

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (69)
thebluestlion
thebluestlion  •  15 Iulie 2018, 21:33

Nu era treaba oltenilor sa le faca atmosfera celor de la CFR, era treaba suporterilor lor. Oricum daca ramaneaua ii fluierau.

doritor
doritor  •  15 Iulie 2018, 15:16

Iar tu n-ai vazut sau n-ai inteles nimic de la mondiale! Cate vociferari cu arbitri cate ”intrari„ mai tari si chiar atingeri cu mana a mingii neluate in seama?! Te iei dupa Craciunescu care la cel mai mic brânci sau vociferare gata galben sa arate ca arbitrul buricul meciului.

observator_federal
observator_federal  •  15 Iulie 2018, 14:46
Postat de Silviu Apostol pe 15 Iulie 2018, 13:49

Ce sa le ceri unor ghiolbani ?

Ți-a cerut ție cineva, ceva?

Vezi toate comentariile (69)
Comentează