FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL - FCSB 1-1

Gigi Becali a intrat în direct, deranjat de mesajul lui Emil Grădinescu: „Asta e obrăznicie! Care e problema ta?” + replica jurnalistului

Gigi Becali, finanțatorul liderului din Superligă, a fost deranjat de comentariile din studioul Orange Sport și a intervenit în direct.
Gigi Becali, finanțatorul liderului din Superligă, a fost deranjat de comentariile din studioul Orange Sport și a intervenit în direct.

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 23:46 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 23:52

Oțelul și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda secundă a grupei C din Cupa României Betano. Gigi Becali, finanțatorul liderului din Superligă, a fost deranjat de comentariile din studioul Orange Sport și a intervenit în direct. 

  • Oțelul și FCSB fac parte din grupa C a Cupei României Betano, alături de FCU Craiova 1948, Dinamo, FC Bihor și Zalău.

Gigi Becali nu mai ascunde faptul că dictează schimbările și că se implică inclusiv în detaliile tehnico-tactice la FCSB. Deranjat de spusele lui Emil Grădinescu, Gigi Becali a intervenit în direct. Comentatorul îi transmisese indirect dorința suporterilor roș-albaștri, ca patronul să nu se mai bage peste antrenor. A urmat un dialog în contradictoriu.

A luat atitudine după criticile lui Becali: „Sună-l pe el! Dacă vine și îmi spune că mi-a reziliat contractul, îmi fac bagajul și plec”
Oțelul - FCSB 1-1
A luat atitudine după criticile lui Becali: „Sună-l pe el! Dacă vine și îmi spune că mi-a reziliat contractul, îmi fac bagajul și plec”

Gigi Becali și Emil Grădinescu, dialog după Oțelul - FCSB 1-1

  • Emil Grădinescu: Am vrea să rămâneţi patron, nu şi antrenor.
  • Gigi Becali: Eu îţi dau ţie indicaţii acasă, la familia ta? Să spună un punct de vedere, nu să-mi spună mie. Părerea o spun foarte mulţi, dar nu-mi spun mie în faţă. Sunt antrenor? Eu sunt acasă, antrenorii sunt acolo.
  • Emil Grădinescu: Păi, n-aţi spus că l-aţi schimbat pe nu ştiu cine de atâtea ori, că aţi făcut echipa?
  • Gigi Becali: Asta face stăpânul echipei, face ce vrea el. Antrenorul pregăteşte echipa în fiecare zi.
  • Emil Grădinescu: Face ce zice stăpânul.
  • Gigi Becali: Şi care e problema ta?
  • Emil Grădinescu: Terminaţi de atâţia ani pe locul doi.
  • Gigi Becali: Care e problema ta? De ce să-ţi dau explicații și argumente?
  • Emil Grădinescu: Nu mie, suporterilor. Suporterii se simt frustraţi.
  • Gigi Becali: Faci omul ca să facă păcate. Vă daţi prea mari. Asta e obrăznicie!
  • Emil Grădinescu: Mai sunt şi alt fel de oameni, nu doar cei care stau cu capul plecat.

În discuție a intervenit și moderatorul Silviu Tudor Samuilă:

  • Samuilă: În 2023 mai există stăpâni, domnule Becali? 
  • Becali: De când s-a făcut lumea, de când a făcut-o Dumnezeu, există stăpâni și slujitori. 
  • Samuilă: În sens bisericesc sau în ce sens? 
  • Becali: În toate sensurile există slujitori care să îi slujească stăpânului, să îl protejeze, să îl iubească ca pe unul din familie. În sens bisericesc... pentru lumea asta care schimbă sensul omenirii. Voi luați sensul de slujitor ca slav. E altceva! Dumneata ești slujitor care slujește patronului de la Orange. 
  • Samuilă: Eu nu mă consider slujitor. Eu muncesc, nu slujesc. Eventual la biserică se slujește. Eu sunt plătit să muncesc.

El e înconjurat de o mare de oameni cu capetele plecate. Toți sunt cu privirea în pământ în fața lui. E obișnuit să fie tratat... Dacă îi spui o realitate care există și de care el poate nu e conștient... eu nu cred că e conștient de amploarea acestui curent de opinie împotriva lui. Ești patron, dar nu poți să îți bați joc de sentimentele a milioane de oameni. Dimineața, când te trezești, trebuie să simți valul ăsta
- Emil Grădinescu, comentator Orange Sport

Clasamentul grupei C, după Oțelul - FCSB 1-1

VIDEO. Ultimele detalii oferite de Bergodi, înaintea partidelor cu CSA Steaua și FCSB din această săptămână

Citește și alte știri din Cupa României Betano: 

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după eșecul lui Sepsi din Cupa României Betano: „Matei nu s-a accidentat! Am auzit că asta s-a întâmplat. Mâine avem ședință!”
Corvinul - Sepsi 1-0
Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după eșecul lui Sepsi din Cupa României Betano: „Matei nu s-a accidentat! Am auzit că asta s-a întâmplat. Mâine avem ședință!”
Continuă sezonul miraculos al Corvinului: „Am mai scris o filă frumoasă din această poveste!” + imagini speciale cu bucuria
Corvinul - Sepsi 1-0
Continuă sezonul miraculos al Corvinului: „Am mai scris o filă frumoasă din această poveste!” + imagini speciale cu bucuria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
bogdand81
bogdand81  •  02 Noiembrie 2023, 08:48

Ar fi timpul ca acest Becali sa primească o lecție! Sa nu mai mergem la meciuri, nici la televizor sa nu le mai urmărim, sa nu mai intram pe articole despre Steaua sau Becali. Dacă nu se va mai simți băgat în seama, poate va pleca.

1ianuarie
1ianuarie  •  02 Noiembrie 2023, 00:34
Postat de bimbi79 pe 01 Noiembrie 2023, 13:02

Emil Gradinescu este pe langa fotbal. Explicati acestui BAGATOR DE SEAMA, ca oriunde, inclus in fotbal, PATRONUL DICTEAZA. Si la Orange si la Vodafone si in fabrica si in uzina. PESTE TOT. Decizia patronului ESTE LEGE !

Despre ce patroni vorbești, ăia care vând vată pe băț?

1ianuarie
1ianuarie  •  02 Noiembrie 2023, 00:32
Postat de dr.jivago pe 01 Noiembrie 2023, 17:18

Toate comentariile sunt ale haterilor , ale unor nevolnici care urasc Steaua si indubitabil toti cei care “ simt” ceva ptr aceasta echipa iubita sunt murdariti cu laturi! In alt context , Respect Tudor si in special , Respect Emil ptr demnitatea de care dati dovada , ptr inflexibilitatea voastra de a ceda in fata unui nătâng , un neinstruit care rostogoleste neincetat animozitati si dezamagiri catre fanii ros-albastri… Indiferent cat de jos aluneca neghiobia acestui inchipuit Stapan , nu pot , nu reusesc sa simpatizez cu un fake al Armatei Romane!!! Nu pot fraterniza cu *** *** gen Talpan, Bichir…Imi repugna aceste personaje in acelasi mod cu Becali… Nu mai pot “ inghiti” insi care au dat iamă in banii si favorurile lui Becali , Piturca ( un Dinu Paturica mai versatil) Tudorel Stoica , “ dăruit” cu un teren de Stapan apoi fiind tras pe linie moarta vitupireaza spre FCSB, Balint, Bumbescu , Lacatus , ultimul chiar a mancat o pită calda la Steaua , apoi buimac nu mai pricepea daca a fost si pe la echipa lui Becali. In alta ordine de idei , Tudor un fin si distins , chiar a incercat sa-l umanizeze pe natang, intrebandu-l daca notiunea de slujitor e luata in sens religios , referindu-se la cel care indeplineste o slujire religioasa, in acest inteles insusi Mantuitorul este numit slujitor…Dar neghiobia ,il guverneaza pe Becali, el stie una si buna ca-i Stapan de ***. *** pe care ni le varsa haterii , iubim Steaua care continua trad

E obligatoriu să iubești steaua bre? Dacă nu ești hater, că așa hotărăști tu. Păi tu dacă nu iubești Rapidul cum crezi că poți fi botezat?!? Vă lipsește simțul realității, trăiți într-o lume paralelă ori sunteți de-a dreptul lipsiți de judecată.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează