FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

ASTRA - VIITORUL 1-2 / Helmuth Duckadam îl contrazice pe Gică Hagi: „Nu a greșit Cojocaru la gol!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 mai 2019 21:27

Helmuth Duckadam îl contrazice pe Gică Hagi, cel care l-a scos vinovat pe Valentin Cojocaru pentru golul primit din lovitură liberă de la Denis Alibec în finala Cupei României dintre Astra și Viitorul, scor 1-2.

„Nu e Cojocaru de vină pentru acel gol. Nu poți să acoperi toată poarta din acea poziție. E golul pe colțul lui, e adevărat, dar e mișcare acolo și el n-a văzut nimic. Eu zic că n-a greșit Cojocaru. Se întâmplă si iei astfel de goluri. Nu are nicio treabă zidul la această fază.

El se aștepta ca mingea să se ducă peste zid. Uite prin câți jucători trece mingea! Până la urmă Gică Hagi a fost inspirat cu această schimbare. Cojocaru a ajutat Viitorul în multe situații în acest sezon”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

„Am fost supărat la pauză pe Cojocaru. A făcut o greșeală mare. Am avut tăria și curajul să îl schimb. Am încredere mare în Tordai. L-am văzut la antrenamente, l-am simțit că e în formă și cred că a făcut un meci foarte bun” Gică Hagi la finalul meciului

Vezi și:

ASTRA - VIITORUL 1-2 // Gheorghe Hagi nu e îngrijorat, deși Viitorul poate rămâne fără 3 jucători exponențiali în vară: „Avem alternative, suntem pregătiți să fim mai buni!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
2664949433547184
Bratu Adrian Liviu  •  27 Mai 2019, 13:11

cu sicuranta zidul nu statea asa bine,dar totusi mingea a intrat in plasa pe coltul portarului................

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  27 Mai 2019, 09:46

ce sa stie un melc =)) Duckadam e apreciat in toata lumea din toata lumea fotbalistica ! Si un melc vine si zice ca a avut noroc ... ? (LoL)

alenb
alenb  •  27 Mai 2019, 09:35
Postat de Gelu Oanca pe 27 Mai 2019, 08:37

Ce portar legendar, a aparat bine la un singur meci cel cu Barcelona in rest un portar mediocru. Am uitat ca are cam 85 de meciuri la nationala.Sa nu uitam pana a ajuns in finala campionilor a jucat doar cu Cehi, Unguri si Finlandezi. Mare portar.

Duckadam nu a fost portar prost. Cauta semifinala cu Anderlecht se vezi cum a scos la Vercauteren la scorul de 2-0, se facea 2-1 si se califica Anderlecht.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează