FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI

Ionuț Popa, după derby-ul ASU - ACS 0-1: "A triumfat Timișoara!" » Nemulțumit că i se cere demisia

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 20:04

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa în fața concitadinei ASU Poli în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. 

"Noi trebuie să rezolvăm mai repede calificarea, am avut ocazii, trei bare. Ne-am retras deliberat în ultimele 10 minute, dar bine că s-a terminat cu victorie.

Spectatorii s-au prezentat bine, cele două echipe au dat dovadă de fair-play. A triumfat Timișoara, spectatorii au scandat numele lui Poli, a fost frumos.

Pe mine mă interesează ca jucătorii să joace la fel și în campionat, acolo contează. În primele 20-25 de minute din a doua repriză am jucat foarte bine, efectiv ne-am sufocat adversarii", a declarat Ionuț Popa, la TV Telekom Sport.

"Am pierdut trei meciuri și se bate monedă pe demiterea mea. Alții nu au câștigat 10 meciuri, 12 meciuri la rând. Mi se pare nedrept" Ionuț Popa

Vezi aici detalii, video și foto de la derby-ul Timișoarei din șaisprezecimile Cupei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
auge
auge  •  26 Octombrie 2017, 09:16

ACS-Recas nu va fi in veci Politehnica Timisoara. Pentru toti cei care stiu : Poli este numai una -ASU Politenica Timisoara. Restul sunt facaturi ale pesedistilor care incearca sa invadeze Timisul. Ajunge cu impostorii !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează