FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OPTIMI

Ionuț Popa, mesaj tare înainte de duelul ACS Poli - FCSB din Cupa României: "Să văd dacă acum au curaj! Dacă fac asta, le pup mâna"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 16:53

ACS Poli se va duela cu FCSB în optimile Cupei României, după ce în campionat, echipa lui Nicolae Dică a câștigat cu 7-0.

Ionuț Popa, antrenorul celor de la ACS Poli a vorbit despre duelul cu echipa roș-albastră și a declarat că este curios să vadă dacă steliștii vor miza pe juniori în duelul cu formația din Timișoara.

"Toţi ne doream să cădem cu FCSB. Vreau să văd dacă cei de acolo au curajul să vină la Timişoara cum am mers eu în campionat, cu patru juniori în echipă, cu trei debutanţi şi cu un singur fundaş dintre cei patru titulari, restul fiind mijlocaşi şi atacanţi. Dacă vin aşa, le pup mâna. Dacă au curaj, vor face asta. Eu aşa aş face dacă aş fi la Steaua.

Vreau să-i bat, pentru că i-am bătut şi cu Iaşiul, şi cu UTA. De ce să nu vreau să-i bat şi cu Timişoara? Dar nu e chestia de revanșă, doar mi-ar plăcea să vină Steaua în formula în care aş vrea eu să vină.

Cred că vor fi mulţi fani la meci, pentru că Steaua e selecţionata divizionară a României, aşa cum am numit-o eu. Au jucători buni, valoroşi și au rezultate foarte bune. Nu ştiu dacă îi bate cineva în ţară, la cum joacă la ora actuală", a spus Ionuț Popa la TV Digi Sport.

Citește și: Se știu cele 8 jocuri din Cupa României! Meci de tradiție pentru Dinamo + Partidă grea pentru FCSB

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
liviuemil
liviuemil  •  02 Noiembrie 2017, 20:09

Vor face cum spui tu doar daca nu vor sa cistige cupa!!!!

mosvasile
mosvasile  •  02 Noiembrie 2017, 19:25

Lasa dom profesor ca le pupi matale mana oricum !

blatistu49
blatistu49  •  02 Noiembrie 2017, 18:00

pe SITE ul astapoti injura orce numai JIJI si FCSB u e protejat de GSP in rest e cale libera la>>>

Vezi toate comentariile (7)
Comentează