FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - RAPID

VIDEO „Duminică va fi adevăratul derby! Steaua din Liga 2 nu e cea adevărată” » Fotbalistul Rapidului încinge duelul din Cupa României Betano

FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial
FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial

Articol de , - Publicat marti, 31 octombrie 2023 18:47 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 19:45

Iulian Cristea (29 de ani), fundașul Rapidului, a trimis „înțepături” în direcția rivalei CSA Steaua, chiar înaintea meciului direct din Cupa României Betano. 

  • CSA Steaua - Rapid, în runda secundă a grupei B din Cupa României, este programat miercuri, de la ora 21:00, pe arena din Ghencea. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1
  • Duminică, de la ora 20:30, Rapid se deplasează pe Arena Națională, pentru disputa cu FCSB, din runda cu numărul 15 a Superligii.

Iulian Cristea a evoluat pentru FCSB între februarie 2019 și iulie 2023. Fundașul central nu și-a uitat trecutul și consideră că formația patronată de Gigi Becali este „adevărata Steaua”.

VIDEO. Iulian Cristea, înainte de CSA Steaua - Rapid: „Duminică va fi adevăratul derby”

„Ne așteaptă un meci greu cu CSA. Ne dorim să câștigăm, să o ținem tot așa. O să fie frumos în Ghencea. Personal, nu consider Steaua din Liga 2 drept cea adevărată. Duminică va fi adevăratul derby. Pentru galerii va fi un spectacol. Suporterii Stelei s-au împărțit, pentru ei va fi un derby. 

Se simte atmosfera mai încinsă din această săptămână. Ne dorim să păstrăm seria asta de meciuri fără eșec. Pe oricine motivează astfel de meciuri, cu suporteri mulți de ambele părți. Mai ales că noi avem o galerie tare în spate. 

Mâine noi suntem favoriți, ca la fiecare meci de altfel”, a spus Iulian Cristea în conferința care a prefațat duelul cu CSA Steaua. 

CSA Steaua și Rapid fac parte din grupa B în Cupa României Betano. „Militarii” au pierdut la debut, 1-3 contra lui U Cluj, și împart ultima poziție cu Alexandria și Botoșani.

Giuleștenii au învins-o pe FC Botoșani, cu același scor 3-1, și sunt lideri, la egalitate perfectă cu U Cluj și CFR Cluj.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Vrea să mute echipa de Superligă din oraș: „Nu pot mâine, dar la vară, da! Se va numi cum vrem noi, FC...”

Recomandare de la Sabău pentru Iordănescu: „Nu-i fac eu echipa, dar sunt cam cei mai buni din campionat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Nini
Nini  •  01 Noiembrie 2023, 10:04

Când nu mai joci fotbal te faci analist tv.

forumeer
forumeer  •  31 Octombrie 2023, 23:54

Ce putea sa spuna mufl0nul asta deghizat din moment ce a jucat pt clonati?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează