FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FCSB

Jocul lui FCSB din prima repriză cu Timișoara a încântat o glorie a clubului: "Mi-a plăcut Steaua" + Sfat prețios pentru Dică

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 22:31

Ilie Dumitrescu a analizat prima repriză dintre ACS Poli Timișoara și FCSB, din optimile de finală ale Cupei României, scorul la pauză fiind 1-0 pentru roș-albaștri.

"Au fost momente în care mie mi-a plăcut Steaua, chiar și în formula asta. Am văzut o construcție de pe linia de fund, am văzut progresie, momente când Steaua a condus jocul. S-a văzut experiența lui Gnohere", a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

Dumitrescu l-a sfătuit pe Dică să nu renunțe la Golofca, deși jucătorul nu e pe placul patronului: "Golofca e un jucător de lot, e o soluție în plus. Nu știu dacă trebuie cedat".

...despre penalty-ul obținut de Gohere: "N-ai nicio șansă să atingi mingea la faza în care Gnohere a obținut penalty. Nu poți să intri direct în adversar. Gnohere are experiență și a simțit contactul"

"Mi-a plăcut «Bizonul», și-a făcut treaba. Mă așteptam la mai multe de la Nedelcu și de la Achim"
Florin Bratu, antrenor România U18

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează