FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA 3-1

Jucătorii Rapidului îi ironizează pe steliști: "Mai luăm un amical miercuri cu ei, poate reușesc să ne bată"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 23:15

Academia Rapid a învins-o din nou pe CSA Steaua și în finala Cupei României, faza pe București, scor 3-1, meci disputat pe stadionul Dinamo.

Ionuț Voicu a râs de marea rivală și a avut un mesaj clar pentru Florin Talpan, care a făcut mai multe contestații la AMFB pe jucătorii celor de la Rapid.

"Am demonstrat că suntem mai buni decât ei şi de această dată. Chiar făcea o glumă unul dintre colegii mei acum.

Ne spunea să mai luăm un amical miercuri cu ei, poate reuşesc să ne bată. Ce să-i mai spunem lui Talpan? Şi jucătorii lor ne-au spus azi pe teren în minutul 60 că n-au nicio şansă", a declarat Ionuţ Voicu la TV Telekom Sport.

Academia Rapid va participa sezonul următor în faza națională incipientă a Cupei României. Teoretic, dacă va avansa anul viitor, ar putea să se întâlnească cu echipele din primul eșalon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
sibelius
sibelius  •  11 Iunie 2018, 18:44
Postat de sex.deep pe 11 Iunie 2018, 06:12

Mario Durm, altul care nu a inteles nimic din viata, dupa principiul tau innainte de revolutie si Rapid era echipa de partid( Gheorghiu Dej a sustinut Rapidul iar liderii sindicali din CFR erau toti comunisti, asta ne spune istoria nu o spun eu). Ideea e alta, cum se pot numi academicieni cand cei mai buni jucatori din echipa au peste 30 de ani, de obicei la echipele care poarta denumirea asta joaca copii de 16 - 20 si sunt pepiniere pentru echipele mari, academia Ajax, daca iti spune ceva sau local Academia Gheorghe Hagi

Poate-s ca Academia Romana...

sibelius
sibelius  •  11 Iunie 2018, 18:37
Postat de Livi Andrei pe 11 Iunie 2018, 09:23

Lasa-i sa se bucure, au batut Steaua cu jucatori profesionisti care mai au putin si ies la pensie, pe vremuri parca urlau ca sunt echipa defavorizata bla bla bla...acum nu mai urla ca au promovat prin sustinerea psd-ului si prin incalcarea regulamentelor...cert este ca acesta nu este echipa Rapid, este doar o inventie a psd-istilor pentru a mai acapara niste voturi de la oamenii fara neuroni!

Vrei sa spui ca Batfoi e amator iar Camara e student in Bucuresti si joaca fotbal in timpul liber, iar Lacatus se ocupa de echipa dupa ce-si termina programul de 8 ore de munca? Daca e asa, pentru ce a fost nevoie de buget de 150.000 euro, erau lungi deplasarile si aveau nevoie de cazare?

zagna
zagna  •  11 Iunie 2018, 15:04

talpane, trădătorilor("Legende") ! Vedeți cât de peni-bili ați ajuns ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează