FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN - HERMANNSTADT 2-3 (2-4 LA GENERAL)

"Magicianul" Pelici și secretul calificării istorice în finala Cupei cu Hermannstadt: "Avem un ingredient de excepție"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 22:00

Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Hermannstadt, speră să facă o minune și în finala Cupei României cu U Craiova, de pe 27 mai, după calificarea obținută azi la Mediaș, 3-2 (1-0 în tur). 

"Avem o organizare a clubului de excepție. Am muncit mult, am fost modești și așa am reușit. Cam astea ar fi ingredientele. E bine că am remontat meciul după ce am primit acel gol. E bine că ne-am calificat, acum ne gândim la meciul cu Chindia, care ne poate aduce promovarea.

E un an frumos la Sibiu, un an prin care am intrat în istorie. Suntem mândri, îi felicit pe băieți. Aș minți să spun că ne așteptam să dăm 3 goluri. Știam că vom avea ocazii, pentru că Mediașul avea nevoie să vină peste noi.

Fotbalul ne-a arătat că se poate orice. Am eliminat Voluntari, Juventus, Steaua și Gaz Metan. Nimeni nu ne dădea vreo șansă. Iată că nu s-a întâmplat așa cum credeau ei și am reușit să ajungem până în ultimul act", a zis Alexandru Pelici la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Mai 2018, 12:45

:))))))

adicn
adicn  •  11 Mai 2018, 11:03

Bravo, Pelici! Bravo, echipei! Hai băieții, s-aducem cupa la Sibiu!

adicn
adicn  •  11 Mai 2018, 11:02
Postat de cpt.ahab pe 10 Mai 2018, 23:13

N-au fost decât trei echipe bune: Voluntari, Juventus și Gaz metan.:))))

Măi, măi...cum își țin partea, ăștia din play-out ;)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează