FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA

VIDEO Rednic s-a repliat rapid, după ce a trimis femeile la cratiță » A atacat jurnaliștii și a comis-o din nou!

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 18:52 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 19:47

Mircea Rednic, antrenorul de la UTA, a vorbit despre declarațiile de la finalul meciului cu FCU Craiova, 3-2, când a spus: „Bătrânii, femeile, în special... Mă opresc pe stradă: «Domnule, ce faci, ne retrogradezi anul ăsta?». Aoleu, Doamne, Dumnezeule! Ia du-te tu la cratiță, te bagi și tu la fotbal...”

Rednic s-a repliat la conferința premergătoare meciului de Cupa României Betano cu Universitatea Craiova, care se joacă miercuri, de la ora 18:00.

Vrea să mute echipa de Superligă din oraș: „Nu pot mâine, dar la vară, da! Se va numi cum vrem noi, FC...”
IDEE
Vrea să mute echipa de Superligă din oraș: „Nu pot mâine, dar la vară, da! Se va numi cum vrem noi, FC...”

VIDEO. Mircea Rednic: „Eu îmi doresc să vină numai femei la stadion, așa nu aș fi înjurat. Ar veni pentru mine, că sunt frumos, înalt, drept”

„A fost o glumă ce s-a întâmplat cu doamna. Se face atât tam-tam. Nu mi-aș permite niciodată să vorbesc urât cu doamnele. Mi-aș dori ca foarte multe femei să vină la meci. Mi-aș dori să fie numai femei pe stadion, că așa nu m-ar mai înjura nimeni. Ar veni pentru mine, că sunt frumos, înalt, drept. M-a deranjat pentru că s-a încercat să se umbrească o victorie muncită, frumoasă.

M-aș fi așteptat ca la o emisiune de sport, de fotbal, să se analizeze faza golului doi, marcat de Ofosu după 11 pase. Asta ar trebui să facă ei. Vreți conferințe de două minute?”, a declarat Rednic în startul dialogului cu jurnaliștii. 

Apoi, a continuat explicând ce a vorbit cu femeia respectivă, pe stradă: „Am întrebat-o de ce crede că o să duc echipa în Liga 2. Mi-a zis că l-a auzit pe bărbatul ei cum vorbea cu niște prieteni că voi duce echipa în B. A fost o glumă, a fost și o îmbrățișare la final. Era și o doamnă destul de în vârstă. Erau lucruri mult mai interesante de vorbit în emisiune. Dar de la Rednic luați doar ce e rău”.

Citește și:

Fostul atacant al lui Dinamo consideră că jucătorii și Ovidiu Burcă n-au de ce să se plângă: „Suporterii sunt încă răbdători!”
DINAMO
Fostul atacant al lui Dinamo consideră că jucătorii și Ovidiu Burcă n-au de ce să se plângă: „Suporterii sunt încă răbdători!”
Etapa a doua a grupelor Cupei României Betano » Surpriză în Crâng: Farul a pierdut cu Gloria Buzău!
etapa #2 a grupelor
Etapa a doua a grupelor Cupei României Betano » Surpriză în Crâng: Farul a pierdut cu Gloria Buzău!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Daclick
Daclick  •  01 Noiembrie 2023, 00:38

Cand 90% dintre articole sunt scrise doar pt click, nu poți sa ai așteptări prea mari. Dacă cineva e suficient de inteligent, va observa ca asta e presa in România. Scandalul atrage, titlurile repetate obsesiv gen “senzațional, fabulos, viral” Ziariștii sunt conștienți ca fotbalul e la pământ in România si n ar avea de ce sa sa scrie de cele 11 pase pomenite de Rednic. Prefera sa scoată senzaționalul dintr o poveste spusa cu inima deschisă despre p întâmplare amuzanta a lui. Ce fac Ziariștii? Îl fac misogin *** Fiecare etapa stau la panda sa gineasca Greșelile de arbitraj. Dacă e împotriva FCSB ului, scriu o săptămâna depsre ea repetitiv . Dacă e pro rapid, CFR, Craiova, Sepși , procedează la fel scoțând in evidentă cât de Dezavantajați sunt unii fata de ceilalți. Citiți un sport de ziar dintr o țara civilizata si faceți o diverenta. Totul e can can ! Suntem unde suntem si din cauza presei .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

beefree
beefree  •  31 Octombrie 2023, 22:14

Inca o dovada ca presa sportiva este mult sub nivelul fotbalului românesc. Sa angajezi la gsp pseudoziaristi ca marinescu, udrea, craitoiu, denota amatorism.

tristan
tristan  •  31 Octombrie 2023, 21:16

un subiect despre nimic inventat de un ziarist plictisit sau care nu are despre ce sa scrie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează