FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

MM Stoica îl ironizează pe Talpan și îi găsește un nou adversar: "Să nu dormi, Costele!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 17:20

MM Stoica a urmărit din fața televizorului partida dintre Luceafărul Oradea și Astra, din 16-imile Cupei României și n-a ratat șansa de a-l ironiza pe Florin Talpan.

Directorul sportiv de la FCSB a pus pe contul său de Instagram două imagini cu sigla celor de la Luceafărul Oradea, care e foarte asemănătoare cu cea a Stelei.

La ambele imagini juristul CSA, Florin Costel Talpan, era cel vizat. "Pe ei, pe ei, pe palmaresu' lor! Să nu dormi, Costele!", a fost unul dintre mesajele lui Mihai Stoica.

FCSB a pierdut dreptul de a folosi sigla în 2015, când Florin Talpan a câștigat acest drept în justiție în numele CSA Steaua, clubul Armatei.

steme1 465x390
Sigla veche a Stelei și sigla actuală a celor de la FCSB

  • FCSB va juca în această seară, de la ora 21:30, cu Unirea Alba Iulia, la Zlatna, în 16-imile Cupei României.
  • CSA Steaua va avea meci în Liga a 4-a, sâmbătă, cu ACS Unirea Politehnica, de la ora 17:00.

Toate rezultatele din 16-imile Cupei României sunt AICI!

clipboard02

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
724672381236962
Surupaceanu Ion  •  27 Septembrie 2018, 21:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  27 Septembrie 2018, 20:57
Postat de cuviosul_pafnutie pe 27 Septembrie 2018, 20:55

Pe cat e Gigi de simpatic pe atat de dezagreabil e "managerul general"!Care o fi "fisa postului"?Alex Ferguson era doar "manager"la United-fara "general"-prin asta intelegandu-se ca era antrenor principal si ca decidea asupra angajarilor de jucatori,a sumelor de transfer si asupra salariilor acordate jucatorilor!Sa intelegem ca la fcsb, MM Stoica are aceleasi atributii pe care le avea Ferguson la United?Ba chiar mai mari,din moment ce e "manager general"?Si atunci de ce il mai injura lumea pe Dica,daca nu Dica hotaraste cine joaca si daca nu Dica hotaraste schimbarile,rolul lui fiind doar acela de secund al "managerului general"?

La Dica si tactica e slaba!Eu nu cred ca s-ar descurca sa ia titlul nici un un lot de 2 ori mai valoros.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  27 Septembrie 2018, 20:55
Postat de romeverest pe 27 Septembrie 2018, 20:20

Idiotul asta ia pe toata lumea peste picior. Pana una alta, juristul Stelei a repurtat numai succese in instantele de judecata, punandu-l efectiv cu botul pe labe pe Becali !! Dar ce sa inteleaga impertinentul asta, care este obisnuit cu celulele din penitenciare, nu cu salile de judecata !!

Interesant cu n-a scos un cuvant din 2003 pana acum 2 ani ani,despre acest 'furt' al echipei!Avand in vedere ca el era printre singurii oameni de pe Pamant care stia de pauza pe termen lung in care intra echipa Steaua,nu inteleg cum de n-a avut nici o reactie la primul meci al "falsei" Steaua care a fost difuzat!Ca si cum altcineva s-ar fi dat Talpan 15 ani si Talpan n-a zis nimic! :)))) Oare cat de prost trebuie sa fii sa sustii CSA,care sustine ca echipa a fost intr-o pauza???

Vezi toate comentariile (24)
Comentează