FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Negoiță îi premiază pe dinamoviștii sub 19 ani » Ce sumă încasează pentru câștigarea Cupei României

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2018 11:52

Dinamo a câștigat Cupa României U19 după ce s-a impus la penalty-uri în fața celor de la FCSB. În timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1.

Penalty după penalty, execuţie după execuţie, niciunul nu voia să cedeze! Emoţii, inima era în gât, iar Moldoveanu şi Demici i-au băgat în sperieţi pe propriii coechipieri, fiindcă bravul portar de la FCSB, Ducan, a simţit colţul şi-a atins mingea de fiecare dată. Dacă nu le-a stat ceasul "câinilor", Cană a înălţat un zmeu hâd, iar Alin Lazăr a fost precis de la 11 metri. Cupa României la juniorii A merge la Dinamo, care a învins FCSB, 11-10, după loviturile de departajare.

Roş-albii vor avea un premiu de 5.000 de euro din partea lui Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo. În plus, Alin Demici a dat comandă la restaurant ca junii să ude marea lor victorie.

Şase dinamovişti au avut deja minute şi meciuri în Liga 1, Ricardo Grigore, Moldoveanu, Ion şi Liviu Gheorghe, Longher şi Florin Vasile. La roş-albaştri au evoluat mai mulţi fotbalişti care joacă la FCSB II, în eşalonul al treilea, şi se vede că Pacionel, Robert Ion, Cană, Horşia, Ardelean şi Dumitru au evoluţii constante acolo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
 •  28 Mai 2018, 19:10
Postat de smdb pe 28 Mai 2018, 15:21

Nu e nevoie sa fie explicit. Daca e dinamo si vine de la Neputinta, e clar ca e pentru toata echipa. Ar fi fost redundant sa precizeze. Ce mai trebuie precizat aici e (*) care vine cu prima asta, si anume, vor primi aceasta suma doar daca sunt castigatori si in finala cu Viitorul si trec de primele 3 tururi in Youth League. Pai ce credeati, fratilor, ca asa usor arunca zugravul cu 5k? :))))

Negoita macar a luat cupa in dauna ciobanului si l-a cam incurcat pe unde l-a prins se pare! Ca razboinicul nu are nici un trofeu in ultimii 3 ani i-o datoreaza si lui! Dar ia spune, Pacionel & comp ce prime ridica pt finala cupei?

 •  28 Mai 2018, 18:53
Postat de Rudolf Hoss pe 28 Mai 2018, 15:57

Fcsb este Steaua Bucuresti , aia care a castigat CCE . Intra pe site la UEFA sa te convingi . Parerea ta este egala cu zero .

Uefa e dezinformata cu privire la echipa ciobanului si de vina este frf care nu-si face datoria sa anunte hotararea justitiei, cat si despre adevarata-i sorginte rurala!

338541640002502
Lari Dobre  •  28 Mai 2018, 16:01
Postat de Rudolf Hoss pe 28 Mai 2018, 15:57

Fcsb este Steaua Bucuresti , aia care a castigat CCE . Intra pe site la UEFA sa te convingi . Parerea ta este egala cu zero .

Nu au actualizat site-ul, dar o vor face. ))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează