FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB 1-0

Note GSP » 8, cea mai mare notă acordată de Gazetă la derby + surpriza plăcută din echipa roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 07:53 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 09:20

Dinamo a învins FCSB, scor 1-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Singurul gol al partidei a fost marcat de Adam Nemec.

Episodul 181 al derby-ului României s-a încheiat cu prima victorie a lui Dinamo după patru înfrângeri consecutive în fața marii rivale. Adam Nemec, care a înscris golul victoriei în minutul 55, a fost considerat cel mai bun jucător de pe teren de Gazeta Sporturilor și a obținut nota 8

Adrian Niță s-a aflat la al doilea derby din cariera sa, după cel din prima manșă a semifinalelor Cupei din sezonul trecut. Curajosul și talentatul jucător de 17 ani a obținut nota 7, cea mai mare din partea „roș-albastră”.

Note GSP » Dinamo - FCSB 1-0

FCSB, deținătoarea trofeului, a fost eliminată din Cupa României, iar Ionuț Panțîru și Răzvan Oaidă au fost văzuți de reporterii ziarului drept cei mai slabi jucători de pe teren. Fundașul stânga, aflat la primul meci ca titular în 2021, a fost principalul vinovat la golul marcat de Dinamo. L-a scăpat din marcaj pe Adam Nemec, care a înscris cu capul în poarta lui Vlad. Răzvan Oaidă, care a fost folosit ca extremă avansată de Toni Petrea, a ratat ocazii uriașe la poarta lui Mihai Eșanu. În scurtul mandat al lui Bogdan Andone la FCSB a fost ultima dată când mijlocașul de 22 de ani a mai jucat pe acest post: cu Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa a 2-a din sezonul trecut.

Mihai Eșanu, portarul dinamoviștilor crescut în Peluza Cătălin Hîldan, a fost într-o formă de zile mari și a ținut intactă poarta dinamoviștilor. Ultima dată când Dinamo nu a primit gol de la FCSB a fost la începutul sezonul 2014/15, într-o partidă încheiată cu o „remiză albă”. Eșanu a obținut nota 7, alături de fundașul central Marco Ehmann și Paul Anton, care a centrat la golul marcat de Nemec.

Note GSP » 8, cea mai mare notă acordată de Gazetă la derby + surpriza plăcută din echipa roș-albaștrilor

La Dinamo, 5 a fost cea mai mică notă primită de „câinii roșii” și a fost încasată de Diego Fabbrini, Magaye și Jonathan Morsay, care a fost prezentat la formația din Ștefan cel Mare cu o zi înainte de derby. Antrenorul Jerry Gane s-a aflat la prima victorie din cariera sa în fața celor de la FCSB și a obținut nota 7. Omologul său de la formația „roș-albastră” a primit calificativul 5.

7a fost nota obținută de centralul Ovidiu Hațegan, iar asistenții Octavian Șovre și Vladimir Urzică au primit același calificativ de la reporterii GSP

Ar fi frumos, Cupa va fi unul dintre obiective pentru Dinamo indiferent de situația prin care trecem. Am reușit să eliminăm două echipe puternice, Viitorul și FCSB, așteptăm următorul rival, eu cred că avem un moral bun acum, atât pentru Cupă, cât și pentru meciurile de campionat

Ionel Gane, antrenor Dinamo

+32 FOTO

VIDEO. Mario Nicolae, după Dinamo - FCSB, 1-0: „Lucrurile sunt spre bine. Vrem să câștigăm Cupa!”

Citește și alte știri despre „Derby de România”:

Căpitanul FCSB, discurs aiuritor după eșecul cu Dinamo: „Bine că am ieșit sănătoși!”

Dinamo anunță că a bătut palma cu un jucător esențial: „Aproape am rezolvat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  11 Februarie 2021, 14:42

antrenor principal fecesebe jeijei nota 10 ,postacul de serviciu fecesebe mme nota 10 !!!!!!!!!!!oameni minunati ,ei se gandesc si la fecesebe II sa o incurce pe STEAUA ,asa ca mari crestini ce sunt !!!!!!!!

3723671674327766
Valentin Ioniță  •  11 Februarie 2021, 10:50
Postat de florar pe 11 Februarie 2021, 10:46

Ati furat un copil,mandriti-va ma!!!

imi spal chilotii si sosetele in lacarimile tale

florar
florar  •  11 Februarie 2021, 10:46
Postat de Valentin Ioniță pe 11 Februarie 2021, 10:30

cum delireaza oaia asta cu lacrimi in ochi =)))))))))))))

Ati furat un copil,mandriti-va ma!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează