FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - CRAIOVA 0-2

Oltenii au dat tonul petrecerii pe Arena Națională: "Mi-am pregătit ficatul, mai stau o săptămână în România" :D

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 23:03

Gheorghe Craioveanu (50 de ani), fostul atacant al Universității Craiova, s-a întors special din Spania în România pentru a asista la finala Cupei dintre U Craiova și AFC Hermannstadt, câștigată de olteni cu 2-0. 

După meci, Craioveanu, care a fost ambasdor al finalei, a jubilat pe teren și a celebrat victoria alături de miile de fani din tribune.

Înainte de startul finalei, Craioveanu a oferit o declarație amuzantă: "Mi-am pregătit ficatul, mai stau o săptămână în România", a spus fostul golgeter al României, la Pro X. 

Nu e iubit de toată lumea

Craioveanu nu e apreciat însă de toată lumea din Craiova. Se află într-un război rece cu fanii lui FC U Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu, care are șanse mari să promoveze în Liga 3-a. 

Aceștia îi reproșează lui Craioveanu faptul că a trădat echipa care încearcă acum să revină în elita fotbalului din România. 

De altfel, fostul atacant de legendă al Universității Craiova a fost înjurat de fanii lui FC U minute în șir în timp ce acesta se afla pe gazon la amicalul România - Suedia 1-0, disputat la finalul lunii martie pe noul "Ion Oblemenco".

Craioveanu le-a răspuns ultrașilor și a sărutat emblema lui CS Universitatea Craiova, echipa din Liga 1, unde are și un post în conducere.

  • Toate detaliile despre finala câștigată de U Craiova, AICI.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
233935470463697
Uța Sandu Daniel  •  28 Mai 2018, 09:57

Craioveanu un sclav cind ii dădea Mititelu sa manince si sa bea nu mai zicea ca csu este Universitatea dar asta este ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sergentu72
sergentu72  •  27 Mai 2018, 23:32

Ce treaba are *** cu meciul asta bah ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  27 Mai 2018, 23:22

daca nu va dadeatz cu mucii-n fasui sa-l amintitz azi pe mititelu si pe *** lui distrugatori de scaune nu ierea bine, tacule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează