FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SCANDAL

EXCLUSIV, VIDEO+FOTO Scandal uriaș la finala Cupei României pe București, câștigată de CS Dinamo! Un jucător a sărit la bătaie cu Dănuț Lupu » Reporterul GSP, agresat: „Ieși în p*** mea afară!”

FOTO: Remus Dinu (GSP.ro) +5   FOTO
FOTO: Remus Dinu (GSP.ro)

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 19:55 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 20:49

Scandal uriaș la finala regională a Cupei României, faza pe București. O altercație violentă a avut loc în ultimele minute ale meciului CS Dinamo - ACS Sportivii București 3-2, când unul dintre jucătorii învinsei a sărit la bătaie cu fostul mare fotbalist Danut Lupu (55 de ani), prezent la meci în calitate de oficial al clubului MAI.

Cei doi s-au înjurat, îmbrâncit, totul culminând cu o încăierare generală între cele două tabere. Arbitrul a fluierat prematur finalul meciului, cu un minut mai devreme.

Scandal la finala regională a Cupei României, faza pe București. Dănuț Lupu, implicat

De unde a pornit totul? În ultimele minute ale partidei, când Dinamo conducea cu 3-2, un fault petrecut în careul „sportivilor” a inflamat serios spiritele pe teren. A rezultat o eliminare în tabăra pierzătoarei, jucătorul eliminat fiind luat în colimator de Dănuț Lupu, cel care urmărea meciul din spatele porții. 

Până la o încăierare de proporții a mai fost un singur pas. Andrei Popescu de la ACS Sportivii și Dănuț Lupu și-au aruncat cuvinte grele, iar un „meci de box” a fost evitat abia după ce fotbaliștii din cele două tabere au sărit pentru a-i despărți pe cei doi. 

Andrei Popescu, jucătorul care s-a răfuit cu Dănuț Lupu: „Ne-a înjurat de morți”

„Domnul Dănuț Lupu, președintele celor de la Dinamo, a început să ne înjure de morți, ne-a făcut țărani. Am continuat și noi cu înjurăturile. S-a lăsat și cu eliminări. 

În meciul retur, de pe terenul nostru, a coborât din tribuna oficială doar să ne lovească, ne-a înjurat, l-a călcat pe antrenorul nostru pe picior. Nu e nicio rivalitate, cred că dânsul atât poate fi de fair-play, atitudinea dânsului lasă de dorit”, a declarat jucătorul de la ACS Sportivii București despre Dănuț Lupu pentru GSP.ro.

Finalul partidei a fost tensionat, cele doua echipe plângându-se reciproc de violențele adversarei. FOTO mai jos cu piciorul unuia dintre jucătorii de la ACS Sportivii: 

Scandal uriaș la finala Cupei României pe București, câștigată de CS Dinamo! Un jucător a sărit la bătaie cu Dănuț Lupu » Reporterul GSP, agresat: „Ieși în p*** mea afară!”

Cu puțin timp înainte de festivitatea de premiere, după ce atmosfera s-a mai calmat, părțile implicate au încercat s-o dea la pace. Între timp, un echipaj al Poliției și-a făcut apariția la fața locului.

Dănuț Lupu a țipat la reporterul GSP: „Cine ești, bă, tu?”

+1 FOTO

Surprinzător, în apărarea lui Lupu a sărit tocmai președintele Asociației de Fotbal a Municipiului București, Marian Lumânare, care a îndepărtat Gazeta de „epicentrul” scandalului pentru a-l acoperi pe dinamovist și a diminua efectele comportamentului său.

Reporterul GSP care filma momentul a fost scos de pe teren de Lumînare. Inclusiv Dănuț Lupu a fost recalcitrant cu reprezentantul presei. S-a apropiat amenințător și a țipat în direcția acestuia: „Cine ești, bă, tu? Ieși in p*** mea afară de aici!”.

De asemenea, un jucător de la CS Dinamo a lansat invective greu de reprodus la adresa reporterului GSP, pe care l-a amenințat.

CS Dinamo a câștigat Cupa României pe București

CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, s-a impus în această după-amiază în finala fazei municipale a Cupei României, după o victorie la limită, 3-2 cu ACS Sportivii București. Pe stadionul Romprim din Capitală, în fața a aproximativ 300 de spectatori, printre care s-au numărat și juniorii premiați după meci, formația antrenată de Daniel Iftodi a tranșat fără mari probleme duelul.

„Câinii” Internelor au condus cu 3-0, doar în final cedând inițiativa, când au primit două goluri. Roș-albii, calificați și în play-off-ul pentru promovarea în Liga 3, unde vor da săptămâna viitoare peste Venus Independența, reprezentanta Călărașului, și-au adjudecat în premieră Cupa României. Drept răsplată, vor evolua în ediția viitoare a Cupei, faza națională.

Cine e CS Dinamo

CS Dinamo e clubul sprijinit de Ministerul de Interne. Echipa nu se bucură de susținerea vreunei galerii, însă va beneficia de viitorul stadion construit în Ștefan cel Mare, după cum a asigurat recent ministrul Bode. 

Câteva dintre gloriile clubului au aderat în proiect, unde s-au pus și bazele unei academii moderne de fotbal. Clubul are drept obiectiv promovarea în Liga 3, însă, conform spuselor președintelui Ionuț Popa, nu-și dorește să meargă mai departe și spre liga secundă.

Fostul jucător de la Dinamo și Craiova propune doi jucători de la propria academie » Ce echipă din Liga 1 îi așteaptă la antrenamente
MERCATO
Fostul jucător de la Dinamo și Craiova propune doi jucători de la propria academie » Ce echipă din Liga 1 îi așteaptă la antrenamente
Antrenorul dispus să o ajute pe Dinamo: „M-aș duce pe jos și fără bani, chiar și în Liga 4”
DINAMO
Antrenorul dispus să o ajute pe Dinamo: „M-aș duce pe jos și fără bani, chiar și în Liga 4”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
creeperno807
creeperno807  •  12 Iunie 2022, 22:36

Zise stelistul

liviuemil
liviuemil  •  12 Iunie 2022, 14:36

Militieni, ce sa le ceri !!!!

balotelli
balotelli  •  12 Iunie 2022, 13:14
Postat de vasileroaita pe 12 Iunie 2022, 08:42

Lupu stă prost cu limba română. Cum să spui "Ieși în..."?!? Poți să ieși doar "din..."!!

De la mine ai Like-ul. Să știi, Vasile. Nu glumesc când zic că te apreciem. Ai fost notificat de Gsp, nu?: "Ai primit o apreciere pentru comentariul tău." Primești cam câte 87 pe zi. Știi... U e mai simpatizată în țară, mai ales de către userii din sud. La noi, ai primi like-uri mai multe. Așa că ieși în... sau din galeria userilor cfr-iști și hai în galeria noastră, să ne ajuți, că suntem doar vreo trei. Cu clauza se rezolvă, ți-am mai zis.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează