FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - RAPID, JOI, ORA 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şumudică: "În Cupă va apăra Bornescu. Alcătuirea echipei este responsabilitatea mea"

bornescu
bornescu

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a vorbit la Contraatac, de la GSP TV, şi a spus că este decizia lui cine apără şi cine intră în primul 11, în teren.

 

"Mă deranjează că problema portarilor este atît de mediatizată, dar într-un sens negativ. Aşa am considerat eu, că este momentul să apere Dani Coman. El a intrat, a făcut-o foarte bine. Probabil cînd Coman va greşi, va reintra Bornescu. Sînt fericit că am doi portari atît de buni şi mi-aş dori tot timpul să am jucători de valori apropiate. La meciul de Cupă, va apăra Bornescu, este decizia mea. Eu vreau doar binele Rapidului, nu mă interesează nici Dinu Gheorghe, nici Copos în alcătuirea echipei.

În anul în care am ieşit campion cu Rapid, eu în tur marcasem 14 goluri şi în iarnă domnul Copos i-a adus pe Jean Barbu şi Ganea, iar eu nu am mai jucat", a spus Şumudică la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
teomarius1923
teomarius1923  •  26 Octombrie 2010, 20:16

fzr

puiulamiba
puiulamiba  •  26 Octombrie 2010, 19:55

SUMIII... te iubesc!!!...tu esti RAPID... in tine suntem NOI... nu am cuvine! esti intradevar al nostru!!! nu m-am indoit niciodata de tine, dar acum esti ZEU!!! ...il pui pe Bornescu in poarta in Cupa... :X :X :X ... ESTI CEL MAI BUN! FZR

Vezi toate comentariile (2)
Comentează