FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - CS U CRAIOVA, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, PROX, GSP.RO

Trofeul Cupei României va fi expus în cele două orașe care dau finalistele competiției » Fanii vor putea face poze cu favoriții

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 15:48

Trofeul Cupei României va fi expus în Craiova și Sibiu, cele două orașe care dau finalistele Cupei în acest an, iar iubitorii fotbalului vor putea face poze cu el.

Kaufland, unul dintre sponsorii competiției, e cel care se va ocupa de organizare și ca toți fanii să poată face poze cu trofeul. În plus, craiovenii și sibienii vor primi câte o poză magnetică pe care o pot păstra.

Prima dată trofeul va fi dus la Craiova, pe 23 mai, în intervalul 10-22 în magazinul Kaufland din Calea București.

Începand cu ora 15 00, jucători ai echipei din Craiova vor fi prezenți în magazin pentru o sesiune de autografe și poze cu fanii.

La Sibiu trofeul va ajunge o zi mai târziu și va putea fi văzut în intervalul 10-22 în magazinul Kaufland din Sos. Alba Iulia nr. 42. Începând cu ora 17:00, jucătorii celor de la Hermannstad vor fi prezenți în magazin pentru o sesiunde e autografe și poze cu fanii.

  • Finala Cupei României se va disputa pe 27 mai, de la ora 21:00, în direct la Pro X, TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează