FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA

Ultimele informații despre accidentarea lui Alibec » Cât va sta în afara terenului

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 18:06

Denis Alibec (27 de ani) a fost coautor la două dintre golurile Astrei în partida câștigată cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-0, însă a părăsit terenul în lacrimi, accidentat.

Deși se vorbea despre o ruptură musculară suferită de Alibec, Gigi Mulțescu, antrenorul giurgiuvenilor, dă asigurări că atacantul va reveni foarte curând pe teren: "Denis nu are ruptură. Are o ușoară contractură și acum are nevoie doar de două-trei zile de pauză apoi va reveni pe teren".

Mulțescu a vorbit, la TV Telekom Sport, și despre partida câștigată în 16-imile Cupei României cu Luceafărul Oradea. 5-1: "Am găsit o echipă pregătită la Oradea. În prima repriză am suferit, dar la pauză am aranjat lucrurile puțin. Spațiile s-au mai deschis și am avut posibilitatea să marcăm.

Mie îmi place jocul ofensiv. Noi vrem să atacăm și când e mingea la adversar. Jucăm pentru spectatori".

Vezi și: VIDEO INTERVIU incendiar la volan cu Alibec, la 2 luni după FCSB: "Am jucat cu semipareză și ei mi-au zis că am păcălit fotbalul!" » Din bolidul de 180.000 de euro, îi ia la rând pe Gigi, Dică și MM

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close