FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA - AFC HERMANNSTADT, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, PRO TV

Ultimul meci pentru Mitriță? Dezvăluiri de ultim moment: o echipă de top din La Liga e pe urmele starului Craiovei

FOTO: Bogdan Dănescu
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 20:22

Gică Craioveanu a dezvăluit în această seară că Alexandru Mitriță (23 de ani), poate cel mai important jucător al lui U Craiova, e urmărit de scouterii celor de la Villarreal, locul 5 în sezonul recent încheiat în LaLiga.

"Mitriță este urmărit de Villarreal, sunt foarte bun prieten cu antrenorul de acolo. Mi-a spus «Gicane, are calități foarte bune», i-a plăcut mult de Mitriță", a declarat Gică Craioveanu, la Pro X. 

Craioveanu a analizat și finala cu Hermannstadt, care începe în această seară, de la ora 21:00. 

"Vor fi 25.000 de olteni, cam puțini. Sper să împingă echipa de la spate. Au fost 24 de ore foarte intense. A trebuit să dau bilete la toți prietenii, toată lumea a vrut invitații de la mine, ambasadorul finalei. Hermannstadt are o echipă foarte bună, a demonstrat asta când a eliminat-o pe FCSB și alte echipe din Liga 1. Nu va fi un meci ușor. 

La astfel de finale nu trebuie să te gândești la prime sau oferte. Cel mai important lucru ar fi să aducă în Oltenia Cupa. Dacă echipa va fi capabilă să câștige această Cupă, la anul vom avea 15.000 de abonați.

Mai stau o săptămână în România, mi-am pregătit deja ficatul", a spus a amuzat Craioveanu. 

Aici poți urmări în format liveTEXT finala dintre U Craiova și AFC Hermannstadt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  28 Mai 2018, 10:25
Postat de albalbastru72 pe 28 Mai 2018, 04:31

Mitrithino nu poate pleca pe o suma mai mica de 15 milioane de euro,nu stiu daca spaniolii il doresc atit de mult ca sa plateasca aceasta suma.

Nu e cam mult pt un jucator din Romania care a castigat un singur trofeu, are doar 2 meciuri in cupele europene (si alea in preliminarii) si cu 3-4 selectii la nationala ?

albalbastru72
albalbastru72  •  28 Mai 2018, 04:31

Mitrithino nu poate pleca pe o suma mai mica de 15 milioane de euro,nu stiu daca spaniolii il doresc atit de mult ca sa plateasca aceasta suma.

114441002777320
Rudolf Hoss  •  27 Mai 2018, 23:05

Fara el , csu e gata sezonul urmator .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează