FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ALBA IULIA - FCSB 0-1

UNIREA ALBA IULIA - FCSB 0-1 // Cum a văzut Becali meciul echipei sale cu Alba Iulia: "Ne-am distrat" + Jucătorul pe care-l va folosi de acum pe un post-cheie

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 23:54

Gigi Becali a analizat în stilul caracteristic meciul dintre Alba Iulia și FCSB, scor 0-1, gol marcat de Rusescu în minutul 85, în 16-imile Cupei României.

"Nu prea mă interesează pe mine, mă uitam și eu așa. Ne-am distrat și noi. Au ratat penalty și Maradona, și Messi, nu doar Tănase. Dacă nu ne calificam era urât, pentru că am întâlnit o echipă de Liga a 3-a. Dacă ne duceam în prelungiri le dădeam 7-0.

Morais va juca fundaș central de acum înainte, dar Filip nu. Mie mi-a plăcut și data trecută când a jucat el acolo. O să vedeți cum arată Steaua cu Morais fundaș central. Nedelcu rămâne mijlocaș central, gata! Trebuie să cristalizăm un prim «11». Am convenit cu Dică să-l folosească pe Nedelcu la mijloc. 

Eu le-am spus să se ducă să se distreze un pic la Alba Iulia. Mi-a plăcut faza cu Rusescu, atunci când a scos mingea din poartă, a fost de râs", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Steliștii se amuză de situația de la Rapid: "E o surpriză că au fost eliminați din Cupă? Nu cred"

  • Echipele calificate în "optimi" sunt: Dinamo, Viitorul, CFR, Craiova, Poli Iași, CS Mioveni, Dunărea Călărași, "U" Cluj, Hermannstadt, Voluntari, Miercurea Ciuc, Sepsi, Astra, Gaz Metan, Turris Turnu Măgurele și FCSB.
  • Tragerea la sorți e vineri la ora 11.
  • Vezi AICI toate rezultatele din 16-imile Cupei României!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
corectu
corectu  •  28 Septembrie 2018, 07:39

G.B.a luat-o pe aratura.Sa-l vedem cu sibienii.

albalbastru72
albalbastru72  •  28 Septembrie 2018, 04:45

Da,s-au distrat de si-au murdarit chilotzii(pe dinauntru),le-a trecut glontul pe linga ureche dupa ce anul trecut i-au mitraliat sibienii.

10209355191619210
Dani Dany  •  28 Septembrie 2018, 01:44

Dupa 70-0 cu dunarea calarasi, 7-0 e un scor prea mic cu unirea...:))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează