FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ALBA IULIA - FCSB 0-1

UNIREA ALBA IULIA - FCSB 0-1 // Steliștii se amuză de situația de la Rapid: "E o surpriză că au fost eliminați din Cupă? Nu cred!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 23:32

Raul Rusescu, 30 de ani, a marcat unicul gol al partidei dintre Unirea Alba Iulia (L3) și FCSB din 16-imile Cupei României și la final s-a amuzat pe situația Rapidului, care a părăsit competiția în urma înfrângerii cu Turnu Măgurele, scor 0-2.

"A fost un meci plăcut, frumos. Oamenii s-au bucurat. Cred că ăsta-i farmecul Cupei României, păcat de ora târzie.

Eu mă simt bine, sunt dezmăgit că am ratat cam mult. E bine că ne-am calificat. Am ratat foarte mult azi, am avut ocazii multe. Am avut un adversar care a făcut tot ceea ce a ținut de el pentru a nu ne lăsa să marcăm", a declarat Rusescu la Look Sport.

"E o surpriză că Rapidul a fost eliminată din Cupă? Nu cred că e o surpriză!"
Raul Rusescu, atacant FCSB

Citește și: Chin și jale! FCSB merge în "optimile" Cupei după un gol marcat în minutul 85

  • Echipele calificate în "optimi" sunt: Dinamo, Viitorul, CFR, Craiova, Poli Iași, CS Mioveni, Dunărea Călărași, "U" Cluj, Hermannstadt, Voluntari, Miercurea Ciuc, Sepsi, Astra, Gaz Metan, Turris Turnu Măgurele și FCSB.
  • Tragerea la sorți e vineri la ora 11.
  • Vezi AICI toate rezultatele din 16-imile Cupei României!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mokinio
mokinio  •  28 Septembrie 2018, 08:36

bai rusescule, recunosti cuvintele astea? "acest trofeu, e pt losers" Daca vorbea altu', mai ziceam, dar tu esti 0(zero) barat, mai corect zis, mare cu cei mici(d'aia ai jucat aseara) si mic cu cei MARI(d'aia faci tusa)!

spion_kop
spion_kop  •  28 Septembrie 2018, 08:12

din pacate la acest meci a avut loc un incident cu reporterul GSP, Răzvan Luţac, dar jesepeul lui Craitoiu scrie doar ce stie, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi_oase
cristi_oase  •  28 Septembrie 2018, 08:05
Postat de kordell pe 28 Septembrie 2018, 00:05

In ce context l-ati intrebat pe Rusescu despre Rapid ?..

Un alt articol de *** , marca gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează