FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - ACS POLI 4-1

VIDEO Apocalipsa după Comănescu » Astra e ca și calificată în finala Cupei, după un meci făcut ZOB de arbitri!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 17:46

Astra a câștigat manșa tur a duelului cu ACS Poli Timișoara, scor 4-1, în semifinalele Cupei României și este în mare parte calificată în finala competiției. Returul va fi pe 16-18 mai. 

Într-un meci marcat de cel puțin 5 greșeli grave de arbitraj, cu două penalty-uri acordate eronat, alte două neacordate când s-ar fi impus și un gol marcat după o poziție de ofsaid (detalii AICI), Astra a deschis rapid scorul, încă din minutul 4, printr-un penalty executat de Budescu.

În minutul 3, Budescu a căzut în careu în urma unui duel cu Soljici, iar centralul Adrian Comănescu a dictat o lovitură de la 11 metri intens contestată de oaspeți. Imaginile arată însă că Budescu a simulat. 

Câteva minute mai târziu, ACS Poli a egalat la capătul unei acțiuni de contraatac în care Mailat a fost lansat în partea dreaptă de Croitoru. Mijlocașul a avansat și a pătruns în careu, pasând în centru, de unde Popovici a reluat în poarta goală. Reluările au arătat însă că Mailat era în poziție de ofsaid când a primit mingea!

Astra a revenit în avantaj cu aproximativ 10 minute înainte de pauză, când Săpunaru a reluat excelent cu capul lovitura liberă executată de Budescu.

În minutul 50, la 2-1 pentru gazde, Budescu a căzut la marginea careului după ce a fost tamponat de Neagu de la oaspeți, care n-are vreo treabă cu mingea. Comănescu a lăsat jocul să continue, deși coliziunea a părut să aibă loc pe linia de 16.

Două minute mai târziu, Comănescu a dictat a doua lovitură de la 11 metri pentru gazde, însă și de această dată decizia a fost greșită. Bocșan a ridicat piciorul în fața lui Budescu, la un duel în careu, fără a-l atinge însă pe fotbalistul Astrei! Tot Budescu a executat și a trimis scorul la 3-1.

Ioniță stabilit scorul final, după o combinație frumoasă a giurgiuvenilor la marginea careului, pe care mijlocașul a finalizat-o cu un lob peste Curileac.

În prelungiri, la 4-1, Comănescu și-a completat prestația de GROAZĂ: Budescu e atacat cu ambele picioare de Bocșan în careu, fără să atingă mingea, dar "centralul" nu fluieră. 

Returul de la Timișoara se va disputa în perioada 16-18 mai.

FINAL » Astra - ACS Poli Timișoara 4-1 (VIDEO)
Au marcat: Budescu '4 (pen.), '52 (pen.), Săpunaru '36, Al. Ioniță II '76/Popovici '9
Click AICI pentru statistica meciului!

FINAL DE MECI!
min.76 GOL ASTRA!
Ioniță a dus scorul la 4-1, după o combinație frumoasă a giurgiuvenilor la marginea careului, pe care mijlocașul a finalizat-o cu un lob peste Curileac.
min.66 
Daniel Niculae a șutat în portar din câțiva metri, după o centrare excelentă a lui Budescu.
min.52 Budescu duce scorul la 3-1, tot din penalty!
Comănescu a dictat a doua lovitură de la 11 metri pentru gazde, însă și de această dată decizia este greșită. Bocșan a ridicat piciorul în fața lui Budescu, la un duel în careu, fără a-l atinge însă pe fotbalistul Astrei!
min.46 A început repriza a doua!

PAUZĂ la Giurgiu!

min.36 GOL Astra! Săpunaru a reluat excelent cu capul lovitura liberă executată de Budescu și a readus Astra în avantaj!
min.18
Gol anulat al Astrei! Daniel Niculae a reluat în poartă o centrare venită de pe partea stângă, dar reușita este anulată corect pe motiv de ofsaid. 
min.9 GOL ACS Poli!
Mailat a fost lansat de Croitoru și a pătruns în careu, pentru ca apoi să îi paseze în centru lui Popovici, care a trimis mingea în poarta goală. Totuși, reluările au arătat o poziție de ofsaid la Mailat, în momentul în care acesta a primit pasa lui Croitoru.
min.4 GOL Astra! 
Budescu a căzut în careu în urma unui duel cu Soljici, iar centralul Adrian Comănescu a dictat o lovitură de la 11 metri intens contestată de oaspeți. Același Budescu a executat penalty-ul și a deschis scorul.
min.1 Start de meci!

Echipele de start:

Astra:  Iliev - Oros, Săpunaru, Fabricio - Al. Ioniță, Seto, Lovin, J. Morais - Budescu, Teixeira - D. Niculae
Antrenor: Marius Șumudică

ACS Poli: Curileac - Străuț, Bocșan, Scutaru, Neagu - Soljici, Artean,Novak - Croitoru - Mailat, Popovici 
Rezerve: Smaranda - Haruț, Cânu, Ignea, Bârnoi, Drăghici și Pedro Henrique
Antrenor: Ionuț Popa

 

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
1037972906348855
Emilian Albu  •  25 Aprilie 2017, 23:41

DACA ELIMINAM GRESELILE ARBITRULUI, REZULTATUL CORECT AR FI TREBUIT SA ARATE 4 - 0 pentru ASTRA. -2 penaltiuri acordate eronat Astrei si tot 2 penaltiuri neacordate tot Astrei. -gol din afsaid adordat eronat lui Poli. TITLUL ARTICOLULUI ESTE MIZERABIL.

foxy
foxy  •  25 Aprilie 2017, 23:15

Comanescu a arbitrat o finala de Cupa Ligii si a facut-o praf!Un arbitru slab spre foarte slab!

1425838917717550
John Milne  •  25 Aprilie 2017, 23:13
Postat de jalabert pe 25 Aprilie 2017, 23:05

in mod normal arbitrul ar trebui oprit de la delegari vreo 80 de ani iar vassaras ttrimis la munca silnica in puscarie pe viata.

Vassaras la Treblinka. Precis e khazar greek .

Vezi toate comentariile (44)
Comentează