FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - SEPSI 0-5

VIDEO Elevul Sima a picat BAC-ul! Portarul de la CS Mioveni, evoluție CATASTROFALĂ în Cupă, cu Sepsi » Colegii și-au făcut cruce

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 18:18

Sepsi Sf. Gheorghe s-a calificat în sferturile Cupei României, după 5-0 cu CS Mioveni. Rezervele lui Sepsi au demolat locul 7 din Liga a 2-a, iar portarul Mioveniului, Valentin Sima, a fost caraghios.

Horror. Așa a fost meciul făcut azi de tânărul Valentin Sima, portar de 21 de ani la CS Mioveni. A luat un gol pe sub zid, n-a avut reacție în fața lui Ștefan, a respins aiurea o minge până la Simonovski, care a plusat pentru 3-0 din unghi, era s-o încaseze și din centrare.

Colegii și-au făcut cruce, antrenorul Eftimie a strigat în gol, iar Sepsi a trecut, fără probleme, în faza următoare, după ce au mai înscris Nouvier și Rus. Ultimul, la o altă ieșire total aiurea a goalkeeperului. Portarul se remarcase în acest sezon din liga secundă cu evoluții bune, fiind omul meciului în victoria cu Energeticianul (2-1).

Pe placul lui Rădoi

În sfârșit, în acest sezon, Eugen Neagoe a început și cu Adrian Rus, și cu Florin Ștefan. Cei doi fundași titulari în lotul U21 al lui Mirel Rădoi, calificați la Europeanul din Italia, și-au făcut loc în primul "11" în pereche. Și s-au descurcat excelent, marcând amândoi.

Cei doi sunt ținuți pe bancă în campionat de doi străini preferați de Eugen Neagoe, filipinezul Daisuke Sato și neamțul de origine croată Igor Jovanovici.

Vezi și: Toate echipele calificate până acum în sferturile de finală ale Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
andrei.33
andrei.33  •  31 Octombrie 2018, 22:54

Elevul Dima, nu Sima, iar articolul e de cancan.

badeadorian
badeadorian  •  31 Octombrie 2018, 22:54
Postat de redshow pe 31 Octombrie 2018, 22:19

A gresit la golul 5 . Articolul nu-si prea are rostul

Corect !!! Ce usor fac unii pe portarul ,din fotoliu cu o bere in mana !!!

redshow
redshow  •  31 Octombrie 2018, 22:19

A gresit la golul 5 . Articolul nu-si prea are rostul

Vezi toate comentariile (11)
Comentează