FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - ACS POLI TIMIŞOARA 4-1

VIDEO+FOTO Comănescule, ia-ţi ochelari şi lasă-te! Gazeta i-a dat NOTA 1 "centralului" din semifinala Astra - ACS Poli! O singură dată ziarul a dat o notă mai mică unui arbitru

Adrian Comănescu a prins o seară foarte proastă +4   FOTO
Adrian Comănescu a prins o seară foarte proastă

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 00:00

Meciul tur din prima semifinală a Cupei României, Astra - ACS Poli Timișoara 4-1, a fost distrus de Adrian Comănescu. "Centralul" din Râmnicu Vâlcea a reuşit "perfomanţa" de a acorda două penalty-uri care nu au fost, dar nu a văzut 3 lovituri de pedeapsă evidente. 

El a primit NOTA 1 în caseta tehnică din Gazetă a meciului și, în istoria calificativelor date de ziar arbitrilor, este întrecut doar de Istvan Kovacs, care a încasat NOTA 0 după ASA - FCSB 1-0 din 2014 (DETALII)

Comănescu a judecat greşit aseară aproape toate fazele importante:

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

  • Minutul 3: Budescu a căzut în careu în urma unui duel cu Soljici, în loc de 11 metri trebuia acordat fault în atac, decarul giurgiuvean fiind cel care l-a călcat pe picior pe Soljici, care a intervenit și a lovit primul mingea. Acelaşi Budescu a executat lovitura de pedeapsă, deschizând astfel scorul. (foto 1)
  • Minutul 9: Gol Timişoara. Croitoru l-a lansat pe Mailat în careu, dar acesta era în ofsaid în momentul lansării. Mailat i-a pasat lui Popovici în careu, care a trimis mingea în poarta goală. Greşeala a fost a asistentului Alexandru Cerei, care nu a ridicat fanionul. (foto 2)
  • Minutul 35: Croitoru calcă pe glezna lui Takayuki violent. Trebuia cartonaş roşu direct, dar arbitrul nu a dat nimic.
  • Minutul 50: Budescu cade în marginea careului, după ce a fost tamponat de Neagu, care nu are treabă cu mingea. Comănescu a lăsat jocul să continue, deşi de data asta trebuia să acorde 11 metri! (foto 3)
  • Minutul 52: Bocşan a ridicat piciorul în faţa lui Budescu, la un duel în careu, fără a-l atinge pe decarul giurgiuvean. Mijlocaşul s-a aruncat imediat ca secerat, ţinându-se de faţă, iar Comănescu a arătat din nou punctul cu var. Tot Budescu a executat. (foto 4)
  • Minutul 60: Scutaru îi seceră picioarele lui Budescu în careu, dar arbitrul nu arată nimic, deşi faultul a fost evident.
  • Minutul 90+1: Budescu e atacat cu ambele picioare de Bocșan în careu, fără să atingă mingea, dar "centralul" nu fluieră.
    decl.

"Budescu are trucurile lui, şi Ronaldo le are. Nu am ce să le reproşez arbitrilor, sunt şi ei oameni, nu trebuie să le tăiem capetele dacă au greşit, pentru că şi jucătorii au greşit"
Ionuţ Popa, antrenor Poli Timişoara

"Ne-au lipsit şapte jucători, aproape toţi titularii. Atât am putut azi, venim după o perioadă de jocuri numeroare şi oricum ne interesează mai mult ce facem în campionat"
Ionuţ Popa, antrenor Poli Timişoara

"Am făcut un meci bun. Avem șanse mari de a ne califica, e greu să pierdem 0-3 acolo. Sunt mulțumit de jucătorii mei"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"A fost un meci greu, cu foarte multe faze în careul advers. Nu știu, o să văd imaginile și o să mă lămuresc"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"E cel mai slab arbitraj din lume! NU am văzut niciodată în viaţa mea aşa ceva. Îi dau nota 2 lui Comănescu"
Basarab Panduru, analist Dolce

"De când mă uit la fotbal nu am văzut un asemenea arbitraj. Este incredibil ce a făcut Comănescu"
Dan Lăzărescu, specialist arbitraj Dolce

"Comănescu cred că a luat vreo 24 de decizii greşite. Nici de pe Marte dacă veneai, cu o caschetă din aia, şi tot mai nimereai o decizie corectă"
Basarab Panduru, specialist Dolce

astra acs poli 4 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
andrei1012
andrei1012  •  26 Aprilie 2017, 14:16

Arbitrajul ca arbitrajul , da jucatorul Budescu marele jucator de "nationala" are abonament la bazinul floreasca si seara mai face cateva shootinguri si la acasa tv in ceva telenovele , simuleaza la fiecare contact , a plecat Adi Popa a ramas el sef la simulari , inadmisibil un jucator "mare " cum ii zice lumea sa faca aseamenea simulari , pai Sir Alex Ferguson a declarat ca daca Ashley Young mai simuleaza la un meci il da afara din echipa , pur si simplu arata urat si ii mai si iau astia de la Digisport interviu ca a decis meciul , cand va decide un meci ca si Messi atunci va fi fotbalist pana atunci e norocos , nu se poate integra in alta echipa decat in cea a Astrei pentru ca lui ii place sa faca ce vrea altfel era demult la o echipa mai buna.Jenant.Fii barbat altadata si recunoaste ca nu te-a lovit si poate te alegi cu un premiu Fairplay ca si Costin Lazar.

983732924972315
Soos Vilmos  •  26 Aprilie 2017, 13:46

Din pacate munca jucatorilor si a antrenorilor din fotbalul romanesc suporta consecintele modului absolut abject de arbitraj al unor asa zisi fluierasi.

10206681917005950
Savu Cristea  •  26 Aprilie 2017, 13:04

a fost rusinoasa purtarea si modul de a gandi a lui budescu,jenant ,un caracte ***...RUSINE despre arbitru R,I,P,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează