FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (2-1 ÎN TUR)

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 // Gică Hagi: „Toți românii s-ar bucura dacă FCSB și-ar recăpăta numele Steaua! Să redevină puternică, alături de Dinamo, atunci am face progrese”

Gică Hagi și George Becali
Gică Hagi și George Becali

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 00:52

Disputa dintre FCSB și CSA Steaua este departe de a se încheia, inclusiv ieri având loc un nou turnir în instanțele de judecată. Gică Hagi a fost întrebat în conferința de la finalul meciului cu CSU Craiova (2-0), care i-a adus calificarea în premieră în finala Cupei, despre sentimentele care l-ar încerca dacă formația lui Gigi Becali ar recăpăta numele de Steaua.

Și eu, și steliștii, toți românii s-ar bucura! România a pierdut după '90 două lucruri fundamentale. Două echipe mari, ca Steaua și Dinamo. Pentru mine este incredibil ce se întâmplă cu aceste două cluburi care sunt enorme și au făcut istorie în România. Au dus fotbalul românesc la nivelul cel mai înalt.

Din păcate, ca orice lucru, s-a rupt în bucăți. Sper că într-o bună zi lucrurile să revină la normal în România. Îmi doresc ca atât Steaua, cât și Dinamo să revină la nivelul lor, iar noi ceilalți să încercăm să-i batem.

Împreună sunt puternice, cum sunt Real și Barca, cum sunt Bayern și Dortmund. Nu pot fi altele. Cu tot respectul pentru Craiova, Pitești, UTA, Petrolul. Steaua și Dinamo au făcut performanțe în Europa, au avut jucătorii cei mai buni.

Din păcate, în momentul de față trec prin momente dificile din cauza unor decizii care nu au fost bine luate. Și este păcat pentru fotbalul românesc.

Aș fi cel mai fericit ca aceste două cluburi să redevină cele mai puternice din România, iar ceilalți să încercăm să fim mai buni ca ei. Atunci am face progrese”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă.

Vezi și: 

Gică Hagi propune două nume noi în Liga 1: „Dacă nu o iau razna, ajung mari!” » Sfaturi practice pentru Gigi Becali: „Sută la sută trebuie să facă asta”

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (2-1 în tur) // VIDEO „Dubla” lui Ianis Hagi duce Viitorul în prima finală de Cupă din istorie!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
turbozero
turbozero  •  26 Aprilie 2019, 17:33

diferenta dintre "fotbalul" romanesc si fotbalul de elita e asa mare incat nici nu are rost sa visam performante romanesti in fotbal!

turbozero
turbozero  •  26 Aprilie 2019, 17:32

povesti pentru hagisti.. eu as zice sa numim echipele liverpool groapa, bayern ghencea, craiova city,etc ca atunci dupa logica astuia am castiga automat UCL! hagi asta nu isi face implant de creier? incepe sa nu mai fie haios!

1123010001139333
Andrei Filotie  •  26 Aprilie 2019, 16:52

..Nu Magia e vinovat prostilor( Mangia e un angajat al patronilor) ...ci plecarea jucatorilor valorosi vinduti pe bani grei iar... banii s-au furat de olteni in loc sa se aduca jucatori de valoare( patronii sint vinovati vind jucatori de milioane si cumpara ciurucuri cu zeci si sute de mii- pacat de suporteri care sint dusi in eroare)) Echipa ;U craiova;are valoare mediocra (citeva sute de mii de euro)atit poate.. in timp ce CFR si FCSB (citeva milioane)Craiova are bani multi si din abonamente +bilete dar se fura olteneste Unde e DNA ?Jucatorii de la u craiova atit pot...dar nu antrenorul e vinovat(vor pierde si locul 3 si cupa )Rominiei)....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează