FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (TUR 2-1)

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (tur 2-1) // Ianis Hagi vrea să scoată FCSB de pe podium: „Ce, Craiova nu poate termina pe 2, iar noi pe 3?”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 21:43

Viitorul s-a calificat în finala Cupei României după victorii în ambele manșe cu CSU Craiova (2-1 tur, 2-0 retur). Ianis Hagi (20 de ani) a marcat ambele goluri de astăzi și are acum un nou obiectiv: locul 3 în Liga 1.

  • Astra s-a calificat în finală după ce a eliminat-o pe CFR Cluj, 3-1 în prima manșă, 2-2 în retur.
  • Finala e pe 25 mai, la Ploiești.

„Suntem fericiți că am ajuns în prima finală din istoria clubului. Avantajul din prima manșă nu conta atât de mult. Am intrat cu gândul să câștigăm. Craiova a avut ocaziile ei, chiar ne-a dominat după pauză. E firesc atunci când se întâlnesc două echipe ofensive. Din nou a ieșit un meci foarte spectaculos.

Acum suntem cu gândul la meciul cu CFR Cluj. Încercăm să ajungem cât mai sus și în campionat. Nu vrem să luăm locul Craiovei. Ce, ei nu pot termina pe locul doi, iar noi pe locul trei? Toată lumea este pregătită pentru meciul următor!”, a declarat Ianis Hagi pentru Look Sport.

„Trebuie să mergem mai departe. Încă sper să obținem locul doi în campionat, acum că am ieșit din Cupa României”Cristian Bărbuț, mijlocaș CSU Craiova

„Presiunea va fi alta în finală, dar noi suntem pregătiți. Ăsta a fost obiectivul nostru. Pentru asta am muncit tot sezonul. Cred că am meritat să ajungem în finală”
Ianis Hagi, căpitan Viitorul

Clasament Liga 1

Vezi și: 

„Dubla” lui Ianis Hagi duce Viitorul în prima finală de Cupă din istorie!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
guyencea
guyencea  •  26 Aprilie 2019, 10:16

Frc5b RETROGRADAREA !!!

eugen76_timisoreanul_albastru
eugen76_timisoreanul_albastru  •  26 Aprilie 2019, 09:50

campionatul nu e jucat.o sa vedeti

eugen76_timisoreanul_albastru
eugen76_timisoreanul_albastru  •  26 Aprilie 2019, 09:49

viitorul poate bate cfr.iar fcsb se apropie la 2 puncte de cfr

Vezi toate comentariile (19)
Comentează