FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (TUR 2-1)

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (tur 2-1) // VIDEO+FOTO „Bezele” și mângâieri :) Gesturile făcute de Ianis Hagi după al doilea gol cu Craiova

Ianis Hagi, Viitorul, după golul cu CSU Craiova
Ianis Hagi, Viitorul, după golul cu CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 22:33

Ianis Hagi (20 de ani) a marcat cele două goluri pentru FC Viitorul și și-a dus echipa în finala Cupei României. Viitorul a reușit două victorii în fața Craiovei, scor 2-1 în tur și 2-0 în retur. 

  • Astra s-a calificat în finală după ce a eliminat-o pe CFR Cluj, 3-1 în prima manșă, 2-2 în retur.
  • Finala dintre Astra și FC Viitorul e pe 25 mai, la Ploiești.

După o „scăriță” la care portarul Mirko Pigliacelli a râmas fără replică, Hagi Jr. s-a bucurat într-un mod inedit: a luat mingea, a mângâiat-o, a făcut semn că doarme cu ea sub cap, iar la final a admirat-o secunde întregi și i-a trimis „bezele” :).

Vezi AICI VIDEO cu golul #2 al lui Ianis

„Presiunea va fi alta în finală, dar noi suntem pregătiți. Ăsta a fost obiectivul nostru. Pentru asta am muncit tot sezonul. Cred că am meritat să ajungem în finală”
Ianis Hagi, căpitan Viitorul

Citește și:

Hagi vrea să scoată FCSB de pe podium: „Ce, Craiova nu poate termina pe 2, iar noi pe 3?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  26 Aprilie 2019, 11:57

.....Nu Magia e vinovat prostilor( Mangia e un angajat al patronilor) ...ci plecarea jucatorilor valorosi vinduti pe bani grei iar... banii s-au furat de olteni in loc sa se aduca jucatori de valoare( patronii sint vinovati vind jucatori de milioane si cumpara *** cu zeci si sute de mii- pacat de suporteri care sint dusi in eroare)) Echipa ;U craiova;are valoare mediocra (citeva sute de mii de euro)atit poate.. in timp ce CFR si FCSB (citeva milioane)Craiova are bani multi si din abonamente +bilete dar se fura olteneste Unde e DNA ?Jucatorii de la u craiova atit pot...dar nu antrenorul e vinovat(vor pierde si locul 3 si cupa )Rominiei)....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  26 Aprilie 2019, 08:39

Teatral si putin cabotin. Dar nu e un pacat capital asta.

106773433522190
Marcello Kazan  •  26 Aprilie 2019, 06:24

Fiecare om are problemele lui iar unii daca nu au deajuns, le cauta... Problema matale e ca-l detesti pe Gh. Hagi pentru care, ce-i drept, nici eu nu ma dau in 'vint'... Spre deosebire de altii insa, eu sint capabil sa-l desprind pe Ianis de Gheorghe si sa dau cezarului ce-i al cezarului... Ianis "printisorul" cum il 'alinta' binevoitorii, este unul dintre cei mai seriosi si talentati tineri fotbalisti pe care i-a avut Romania vreodata iar daca va continua pe actuala linie ascendenta pe care se afla, cu siguranta in maximum 2 ani de zile va deveni UNUL DINTRE CEI MAI MARI FOTBALISTI AI EUROPEI... V-om trai si vom vedea... Ianis e totusi roman...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează