FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VASLUI - VOINŢA LIVEZILE 8-0

Wesley avertizează: "Echipa e obosită"

Wesley spune că Vaslui e obosită
Wesley spune că Vaslui e obosită

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 17:45

După victoria categorică cu Voinţa Livezile, scor 8-0, din "şaisprezecimile" Cupei României, elevii lui Viorel Hizo vor să rămînă cu picioarele pe pămînt. Brazilianul Wesley Lopes spune că el şi colegii săi resimt oboseala mai ales că echipa sa luptă pe trei fronturi: Liga 1, Europa LEague şi Cupa României.


"Avem jucători valoroşi şi am evoluat bine, dar nu se poate vorbi de tiki-taka. Ne-am văzut de joc şi a ieşit bine. A fost un simplu meci, de antrenament, pe care l-am cîştigat fără probleme. E normal să dăm mai multe goluri unei echipe precum Livezile, dar mai avem mult pînă să ajungem în finală. Trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt şi să tratăm cu maximă seriozitate fiecare meci. E bine că am putut să ne relaxăm, fiindcă echipa e obosită", a spus brazilianul Wesley Lopes.

Căpitanul moldovenilor vrea o victorie în Liga 1, împotriva celor de la Voinţa Sibiu, şi speră să mai strîngă puncte la meciul cu FC Zurich, din grupa D a Europa League. "Sîntem cu gîndul la meciul cu Voinţa Sibiu pe care vrem să-l cîştigăm. Apoi ne aşteaptă o partidă foarte grea cu Zurich. Jucăm din trei în trei zile, echipa e obosită, iar acest lucru se observă", a comentat Wesley.

Pînă acum trupa pregătită de Viorel Hizo a jucat 13 meciuri oficiale: 7 partide în Liga 1, "dubla" cu Twente din turul trei preliminar al Champions League, "dubla" cu Sparta Praga din play-off-ul Europa League, un meci în grupa D a Europa League, cu Lazio, şi meciul din Cupa României cu Voinţa Livezile.

Din cauza accidentărilor şi a interdicţiei la transferuri, "galben-verzii" au fost obligaţi să joace pînă la confruntarea din Cupă aproape cu aceeaşi echipă.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
infos
infos  •  25 Septembrie 2011, 17:57
Postat de alpin pe 23 Septembrie 2011, 22:34

Sincer, chiar crezi ce spui?!? Daca da, e dreptul tau. Dar discutia s-a terminat. Habar n-ai de fotbal! Patriotismul local nu tine loc de competenta.

Normal ptr avataru ala in occident erai arestat si se vede cat de extremist esti si cata ura ai fata de poporul roman! Sper sa se sesizeze cineva de la politie, din acest site, moderatorii, ziaristii si sa te faca sa dispari cu asemenea obiceiuri si apucaturi hortiste care intretin pr0stia pe teritoriul Romaniei!

infos
infos  •  25 Septembrie 2011, 17:48
Postat de alpin pe 23 Septembrie 2011, 21:09

Wesley, spune-le asta lui Porumboiu, Zotta si Hizo!!! Sa vada de ce ati pierdut la Cluj!!! Sa nu mai debiteze tampenii, ca rade lumea de ei! Lot restrans numeric, deplasari lungi, jocuri multe... E normal sa apara oboseala. Dar e mai comod sa visezi fantezii cu arbitraje ostile. Si e mai ieftin decat sa asiguri un lot echilibrat valoric si numeric!

ma vad fortat sa te mai bag odata in seama cu toate ca rad toti de tine pe aici si-ai ajuns gazda mistoului, deci cum se face ca numai astia de la Galati si CFR au vazut un alt meci!? Explica-mi tu misterul asta si cum de se face ca toti oamenii din fotbal si jurnalisti si moderatori au spus la unison ca a fost un meci scandalos cu arbitraj intr-o singura directie, cum!?Pierzi timpul zi de zi sa-i scoti basma curata pe cei de la CFR si te lovesti zi de zi tu si clonele tale si altii de la CFR de toata suflarea microbista din Romania ca va arata cu degetu. Si daca ar fi singurul meci scandalos as trece cu vederea in schimb sunteti recidivisti la greu si tu incerci sa-mi zici ca nu vedem bine?

alpin
alpin  •  23 Septembrie 2011, 22:34
Postat de bigfish pe 23 Septembrie 2011, 21:26

stai linistit ca si arbitrajul de la meciul cu cfr ne-a fost clar defavorabil...a distrus orice speranta sa castigam acolo.ala nici nu mai arbitreaza de la iarna nenorocitul ala

Sincer, chiar crezi ce spui?!? Daca da, e dreptul tau. Dar discutia s-a terminat. Habar n-ai de fotbal! Patriotismul local nu tine loc de competenta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează