FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB 1-1

Ce le-a lipsit dinamoviștilor să câștige cu FCSB: "El ne dirija jocul. E dureros"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 23:14

Sergiu Hanca și Daniel Popa au comentat rezultatul de egalitate dintre Dinamo și FCSB, scor 1-1. Atacantul recunoaște că s-a simțit lipsa lui Dan Nistor ieșit accidentat de pe teren.

"Am avut forță azi, dar în anumite situații am luat decizii greșite. Trebuia să ducem mai mult mingea la margine și să avem densitate mai mare în careu. Trebuie să sperăm la mai mult, nu e locul nostru pe această poziție. Suporterii au fost ca întotdeauna numărul 1. Știu că sunt supărați și e normal", a declarat Hanca la Look Sport.

Daniel Popa a continuat: "Din păcat n-am reușit să câștigăm, deși am avut om în plus 40 de minute. Am vorbit la pauză să ne concentrăm pe începutul de joc și am luat gol din penalty la singura lor fază de joc. E dureros că n-am marcat din nou. Dan Nistor e cel mai bun om al nostru și cred că e cel mai bun mijlocaș din România. El ne dirija acolo și s-a văzut că a ieșit. E obligatorie intrarea în play-off".

Citește AICI cronica derby-ului!

GSP LIVE, analiza derby-ului

Clasament Liga 1

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
lobbyone
lobbyone  •  12 Noiembrie 2018, 02:22
Postat de Gigi Papadie pe 11 Noiembrie 2018, 23:36

doua echipe de tot rasul. steaua slaba si dinamo mai slaba. vreau sa comentez mai departe doar de echipa mea, steaua. asta e cea mai slaba echipa pe care a avut-o steaua .sa le fie rusine

Dinamo a fost slaba dar in niciun caz mai slaba ca fcsb.pai fcsb a trecut de 3 mijlocul terenului in a doua repriza.Dezastre de echipe oricum.

135633977210983
Gigi Papadie  •  11 Noiembrie 2018, 23:36

doua echipe de tot rasul. steaua slaba si dinamo mai slaba. vreau sa comentez mai departe doar de echipa mea, steaua. asta e cea mai slaba echipa pe care a avut-o steaua .sa le fie rusine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează