FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB 1-1

GSP LIVE // VIDEO MM Stoica a găsit vinovații: "Nu aveam probleme cu Dinamo fără accidentați! Kovacs trebuia să dea galben la Gnohere"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 23:39

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a criticat dur la microfonul GSP Live suprafața de joc de pe Arena Națională de la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, scor 1-1.

"Istvan Kovacs e un arbitru curajos, care a avut prestații remarcabile în competiția internă. Cei 26 de jucători merită felicitați. Mă refer aici și la Nistor, care s-a accidentat din cauza terenului.

Vreau să fac o referire la situația în care eram înainte de acest derby. Planici n-a fost recuperat, Filip a avut cicatrice proaspătă, Stan n-a fost recuperat complet. Noi am avut atât de multe probleme de lot încât mi-e greu să cred că o altă echipă s-ar fi putut descurca. Faptul că suntem pe locul 2 la două puncte de lider cred că trebuie să ne bucure ținând cont de toate aceste lucruri.

Cred că dacă Istvan ținea cont că Gnohere nu l-a accidentat pe Cooper și nu i-a dat nici cu cotul, vedea că e un fault care se încadra mai mult spre un cartonaș galben. Uitați-vă la imagini, Cooper râde și scoate limba imediat după fault.

Oricum, e greu să cataloghezi o partidă pe un asemenea teren. Să ne batem joc așa de un derby... Derby a fost în tribune și pe teren doar dacă ținem cont de ardoarea cu care s-a jucat. Acum ar trebui să se facă eforturi și să se aducă un covor nou pe Arena Națională", a explicat MM Stoica.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
para.para
para.para  •  12 Noiembrie 2018, 16:52
Postat de Kiss Péter pe 12 Noiembrie 2018, 11:01

Fati un teren de fotbal si atunci poti critica.Pana ce esti chirias mai bine taci.De ce nu ai venit la Sfantu Gheorghe sau Miercurea Ciuc,unde exista si stadion si gazon mult peste cel al FCSB !!!Nu terenul a fost de vina,ci valoarea voastra,care este mult sub cel al CFR-ului sau al Craiovei.Va considerati un club serios,si nu aveti un stadion propriu.Sinteti un club de mana a 2-a care milogeste la alte cluburi sa va gazduiasca.Rusine !!!

Atata timp cat in Romania coruptia decide, n-are rost sa-si faca stadion propriu. De-aia i-a si cununat fariseul pe Firea si Pandele ca sa poata sa traga foloase pe urma. Fara stadion dar joaca pe cel mai mare stadion al tarii facut din bani publici. Gazonul tot din banii contribuabililor se pune.

chris_bu67
chris_bu67  •  12 Noiembrie 2018, 12:40

Apropo Gigi,cu ce se ocupă meme la fcsb?pardon,luțu2 :)

771545396317549
Eugen Iustin  •  12 Noiembrie 2018, 11:55
Postat de Gaby A Gator pe 12 Noiembrie 2018, 10:48

Gratuita??? Incredibil! Gnohere tocmai s-a dus cu flori la dinamovist! Si asta a cazut din pala de vant de la floare....

E fault de galben.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează