FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

100 de milioane € de doi lei :D » Enache, penibilul de serviciu la FCSB + o altă decizie din lojă de tot râsul!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 09:24

Astra a câștigat surprinzător partida de pe teren propriu cu FCSB, scor 2-0, după un meci în care ceața a pus stăpânire pe teren și niciun stelist n-a strălucit.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Alexandru Ioniță, cel care a deschis scorul dintr-un penalty obținut tot de el. Fostul jucător al Rapidului a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

De partea cealaltă, Nedelcu (6) a fost cel mai în formă stelist, fiind înlocuit de Florinel Coman, jucătorul pe care Gigi speră să obțină 100 de milioane de euro, notat tot cu un dezastruos 4, cerut în teren la pauză.

Gabriel Enache, cel care s-a ocupat de motivare colegilor înaintea partidei, a fost de departe "mâna moartă" a roș-albaștrilor, greșind flagrant la primul gol și fiind depășit și la reușita de 0-2 a Astrei. Fundașul dreapta a văzut nota 2.

caseta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
chromophobia
chromophobia  •  27 Noiembrie 2017, 14:11

Sa scape de Enache si sa-l ia pe Belu

ionut_adventist
ionut_adventist  •  27 Noiembrie 2017, 13:01
Postat de ares123 pe 27 Noiembrie 2017, 12:18

Am spus mai devreme..proasto...mai citeste o data. In rest ce pana mea cauti tu pe articolele despre Steaua...rinamovist de carton..?? Citesti si pleci nu ramai sa aberezi aici.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Noiembrie 2017, 12:58
Postat de ares123 pe 27 Noiembrie 2017, 12:06

Vrei sa spui 4 din 6. Anul trecut Sumi v-a luat fata si *** in ambele jocuri cu Viitorul, iar CFR a jucat cu juniorii, adica actualul vostru antrenor..Shrek-Miriuta. PROST esti tu caricatura de postac..

'Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor'. Ce iti scrie el nu a fost moderat desi este mult mai jignitor si mult mai vulgar. Mai e nevoie sa precizez cu ce echipa simpatizeaza cel care modereaza pe aici ?

Vezi toate comentariile (61)
Comentează