FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC SION 0-3

3 concluzii după Dinamo - Sion 0-3 » Ce jucător trebuie adus de urgență, ce se întâmplă cu nou-veniții și de ce inovația lui Rednic nu funcționează

Mircea Rednic, Dinamo Foto: Raed Krishan
Mircea Rednic, Dinamo Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 19:27

Dinamo continuă seria de rezultate slabe din amicalele din Turcia. „Câinii” au pierdut cu Sion, locul 7 din Elveția, 0-3 (Detalii AICI).

  • Corespondență GSP din Turcia

Dinamo a arătat din nou că are probleme în joc, atât în defensivă, cât și în ofensivă.

Iată 3 concluzii ale trimisului GSP în Turcia după înfrângerea lui Dinamo cu Sion:

1. Filip nu repară defensiva

Surpriza din noua echipă a lui Rednic: mijlocașul Ioan Filip, fost campion cu Oțelul, a fost transformat în fundaș central. El are rolul să conducă defensiva, e și căpitan, deși abia a ajuns. Cuplul Filip-Grigore nu arată, deocamdată, mai bine decât perechea Popescu-Katsikas.

2. Nou-veniții suferă

Nou-veniții Aliji, Krans, Jaadi, utilizați ca titulari, încă nu-și găsesc locurile, suferă evident din pricina lipsei legăturilor cu coechipierii. Mai ales Krans, folosit mijlocaș central, s-a păcălit de câteva ori când a coborât să ia mingea de la fundașii centrali, să pornească el atacul, și n-a fost jucat.

3. Trebuie un portar

E nevoie de un portar. Ieri a apărat din start Muțiu, ajuns în Antalya în urmă cu o zi. Rednic plecase în Antalya cu Eșanu și cu Fara, dar pe primul l-a trimis acasă după 0-2 cu Hajduk și l-a chemat de urgență pe Muțiu, care nu prezintă nici el garanții. Iar Fara e un adolescent bun doar pentru antrenamente în momentul de față.

Citește și:

Drumul lui Dinamo spre play-off se complică! Motivul pentru care Mircea Rednic s-a enervat în cantonament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
mosvasile
mosvasile  •  18 Ianuarie 2019, 11:51
Postat de zecs93 pe 17 Ianuarie 2019, 01:44

iesi bre la pensie ca esti ramolit de tot, ultimu antrenor care ne-a adus titlu e chiar rednic, lasa-ne cu bonetti- fornetti, cu ala jucam nu mai defensiv, ala era bun doar ca promova copii, l-as vedea la viitoru mai degraba ( daca pleaca Hagi) la noi ne trebuie un antrenor cu experienta, iar Rednic e cel mai potrivit din Romania in mom. de fata !!!

Zecsulica nene, Bonetti-fost fundas al squadrei azzura- a adus Cupa si supercupa in 2012- mai aproape de era noastra-si nu in 2007,cand Rednic avea in echipa si jucatori platiti cu 600 de mii pe an!

dvd1
dvd1  •  17 Ianuarie 2019, 12:55
Postat de sala_dalles pe 17 Ianuarie 2019, 05:42

Sunt convinS ca fac tau te-a crescut la I. A .S

tu esti crescut la I.A.S. La munca cimpului cu tine. sa nu mai faci nici un comentariu la ce scriu. E clar? La pascut pe cimp cu tine

ray51
ray51  •  17 Ianuarie 2019, 10:01
Postat de Dan Dumitrescu pe 17 Ianuarie 2019, 07:49

Drumul lui Dinamo spre liga secunda este pavat cu bunele intentii ale lui Rednic. O adunatura de *** veniti peste noapte nu se poate transforma intr-o echipa adevarata. Ar trebui lasati "cainii" tineri sa salveze deocamdata play out-ul iar in viitor adusi si fotbalisti dinafara dar de valoare certa, adica investitii nu balbaieli.

Si mai cred si-n bunele intentii ale patrulaterului tata-fiica-patron-David. Restul va deveni istorie !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează