FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

3 jucători sunt OUT din lotul Viitorului înaintea meciului de sâmbătă » Cum explică Hagi decizia + își avertizează fotbaliștii înaintea duelului cu Gaz Metan

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 17:21

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a prefațat duelul cu Gaz Metan de sâmbătă, din etapa a 5-a a Ligii 1. "Regele" va reveni pe banca fostei campioane, după ce în ultimele 2 meciuri a fost suspendat.

"Întâlnim o echipă în formă, care a arătat în primele etape că este bine organizată, marchează mult și se apără bine. Vom merge tot pe linia noastră de a ataca și trebuie să știm cum să o facem, să fim mai iuți, mai agresivi. Dacă vom fi lenți și previzibili, ne va fi extrem de greu. Și trebuie să facem bine și jocul fără minge. Meciurile dintre noi și Mediaș au fost mereu echilibrate, va fi dificil și de această dată, dar ne dorim victoria", a spus Hagi, la conferința de azi. 

3 sunt out

Din lotul pentru meciul cu Gaz Metan nu vor face parte Vlad Achim, Srgian Luchin și Andrei Artean, care au acuzat o stare de oboseală. "Am făcut un control medical care ne-a arătat acest lucru. Din analize a reieșit că există o stare de oboseală, nu sunt proaspeți și am decis să nu facă parte din lot pentru acest meci, pentru că nu vrem să riscăm vreo accidentare. Nu are nicio legătură cu randamentul, ci doar cu această stare de oboseală", a explicat Hagi.

 ...despre Drăguș, atacant cu un start excelent de sezon: "Drăguș a arătat că este atacant, dar nu se poate să-i iasă totul la fiecare meci. Atunci ar fi foarte, foarte bun și m-aș gândi la multe, multe milioane de euro. O să progreseze pentru că este deschis, învață. A debutat la seniori când avea 16 ani. Când vorbim despre cei tineri, trebuie să avem răbdare. Nu poți să le creezi permanent presiune, chiar dacă sunt responsabili. Vor crește. Câteodată vor juca extraordinar, altădată nu vor fi așa de inspirați, dar sunt foarte talentați și viitorul le aparține. Depinde de ei, pentru că în viață trebuie să știi să lupți, să înveți, să suferi ca să devii mai bun. Nu este de ajuns să ai talent, ambiția face diferența. Când un jucător face bine, mai devreme sau mai târziu ajunge unde trebuie. Eu am învățat un lucru foarte important de la Cruyff: prima pagină a ziarului o face jucătorul! Dacă ești bun, este imposibil ca lumea să nu vadă. Când ești tânăr, trebuie să ai răbdare, dar să fii plin de energie și ambiție. Și el, și Mățan, și ceilalți tineri de la noi. Îi veți vedea!"

...despre calificările celor de la FCSB și CFR Cluj în play-off-ul EL: "Ne bucurăm cu toții pentru calificări, este bine pentru fotbalul românesc. Sperăm să meargă amândouă și în grupe. Steaua joacă împotriva lui Rapid Viena, cred că se vor bate de la egal la egal. Dacă nu cumva Steaua este mai bună! CFR Cluj joacă împotriva unei echipe din Luxemburg, așa cum am făcut și noi. Este un fotbal în plină dezvoltare, o echipă care a trecut două tururi și nu poate fi neglijată. Dar CFR pleacă favorită!"

"A fost o perioadă mai grea, cu meciuri din trei în trei zile și ne pare rău că nu am reușit să mergem mai departe în Europa. Ne vom concentra pe campionat, ne dorim să obținem cât mai multe puncte în următoarele etape. Mediaș a avut un început bun de sezon și nu ne va fi ușor"
Tudor Băluță, Viitorul

"Gaz Metan nu mai este echipa din sezonul trecut, când lupta să se salveze de la retrogradare. Sunt mulți jucători noi, de calitate, are un nou antrenor și a început bine campionatul. Va fi dificil, dar sper ca sâmbătă seara să începem o serie de victorii. Eu sunt sută la sută din punct de vedere fizic, îmi doresc să joc și să o fac cât mai bine"
Alexandru Mățan, Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1544602095847909
Daniel Mihai  •  17 August 2018, 23:55

dl hagi,tot respectul dar va rog terminati cu reanimarea unor jucatori obositi,p[erdeti timp si bani cu ei,daca e sa pierdeti macar sa fie copii din academie dar nu cred ca o sa pierdeti

mosvasile
mosvasile  •  17 August 2018, 20:58

Au fost "in plus"!

100002473541087
Danut Ognean  •  17 August 2018, 20:13
Postat de dpasa pe 17 August 2018, 18:50

daca FCSB se califica in EL Gigi il aduce pe Dragus.

daca si cu parca!cu noroc a-tintrecut aseara fcsb-eilor de nu era bizonul erati out din europa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează