FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI, LUNI, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

4 subiecte tari atinse de Hagi la conferința de presă de azi » Ce jucător a descoperit și ce se întâmplă cu Ianis

Articol de - Publicat duminica, 05 august 2018 15:52

Gică Hagi a susținut o conferință de presă înaintea meciului de luni cu FC Voluntari, de la ora 18:00, în care a abordat mai multe subiecte interesante.

"Trebuie să ne gândim bine cu cine începem, avem de unde alege. Obiectivul este să ne impunem, să facem jocul nostru, să luăm cele 3 puncte. Voluntariul a schimbat mulți jucători, dar rămâne aceeași echipă imprevizibilă, capabilă să creeze probleme. Sperăm ca toată strategia noastră să ne conducă spre victorie. Este doar un început de campionat, drumul este lung, suntem dispuși să muncim mult, să suferim, să învățăm și sper să avem un sezon bun", a declarat Hagi.

Despre Denis Drăguș:

"Din păcate, Europa League s-a terminat, dar cred că am lăsat o impresie bună împotriva unei echipe din Olanda, unde fotbalul este la un nivel mai ridicat decât la noi. Ne-am luptat de la egal la egal, am fost aproape să producem o surpriză. Concluzia traseului european este una singură: am descoperit un jucător, vorbesc despre Drăguș. Din păcate, în România nu se uită nimeni la acest lucru. Nu am văzut să se vorbească despre acest jucător în ultimele zece zile. Să nu spui nimic despre un jucător care a marcat trei goluri cu Vitesse, plus încă unul în Luxemburg, arată încă o dată că sunt puțini ochi pentru noi aici, la Constanța.

Nu este corect față de acești tineri, față de club. Chiar dacă sunt de la mine, fiți imparțiali, domnilor! Un jucător de 19 ani, care doar ce a terminat junioratul, este cel mai în formă, dar nu a jucat la generația lui. Am muncit și eu, am făcut și eu ceva. Nu ai cum să nu-l vezi pe Drăguș! Doar dacă nu vrei! Și conducătorii mei, care văd că mă judecă, să iasă și să spună ce jucător bun am descoperit. Văd că tot eu trebuie să vorbesc. Mergem pe drumul nostru, avem un atacant de mare perspectivă, care ne va ajuta foarte mult să ne îndeplinim obiectivele. Felicitări, Drăguș! Un copil care abia a terminat junioratul. O să-i facem contract nou, o să fie plătit bine".

Despre SSC Farul:

"Am făcut un lucru logic, este normal să ne ajutăm pentru că suntem din aceeași zonă, din Constanța, din Dobrogea. Dușmanii sunt în altă parte. Trebuie să ne sprijim unii pe alți, indiferent dacă există rivalitate, fiecare ține cu echipa lui".

Despre Ianis:

"Ianis este focusat de la începutul pregătirilor, nu are nicio problemă, l-am ajutat să revină la forma fizică de dinainte, vrea să joace fotbal. Dacă va fi cu noi încă un an, va fi foarte bine. Dacă va veni o ofertă importantă și pentru el, și pentru club, vom analiza împreună. Politica noastră este să fim deschiși și în cazul lui Ianis, și al celorlalți, perioada de transferuri nu s-a încheiat".

Despre organizare:

"În România avem foarte multe lucruri de făcut. De organizat, de crescut nivelul, de finanțat, de bugete, de a crește jucători, de a avea capacitatea să-i ții, să nu-i dai foarte repede pentru că ai nevoie de bani. Să se dea o lege simplă, la subiect, să vină multinaționalele alături de noi, să ne susțină, că fac miliarde. Trebuie să devină sprijinul nr. 1 al sportului românesc. Ar trebui să fie dezbateri publice, să vorbim la televizor, să se asculte păreri, iar oamenii importanți, politicul și guvernul să-și dea seama că sportul în România a fost o prioritate în urmă cu mulți ani și sper să devină din nou o prioritate. Foarte repede, pentru că altfel o să dispărem de pe scenă, ca să nu spun că am dispărut deja. Ați văzut ce echipe au fost la Mondial, iar noi am stat acasă. Cota jucătorilor români credeți că este aceeași?

Vin în România să vadă dacă mai descoperă ceva la unu sau două milioane de euro. Dacă ceri 3 milioane, sunt mulți bani, dacă ceri 5, deja... Ar trebui să știm ce să facem. Eu știu, le-am spus, le-am explicat, dar nu mă ascultă nimeni, vorbesc singur. Trebuie să investim în tineri, ei sunt viitorul. Eu am simțit acest lucru în urmă cu 9 ani, am început de la zero, am investit așa cum trebuie, bază sportivă, academie importantă și un club care a făcut, ușor-ușor, performanță. România a avut generații, dar s-au cam terminat. Avem jucători talentați, dar ca să vină o nouă generație trebuie să schimbăm ceva, să ne organizăm, să avem un concept unitar de a face performanță. Toate loturile naționale să-și propună calificarea la Europene și Mondiale, altfel vom dispărea. Asta dacă mai avem mândrie, dacă mai avem orgoliu, dacă vrem să ne luptăm cu cei de afară. Dacă nu, o să rămânem cu luptele în Piața Victoriei și o să ieșim de pe scenă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
blocatu
blocatu  •  06 August 2018, 05:39
Postat de calinescu_ pe 05 August 2018, 18:13

HAGI DEVINE PE ZI CE TRECE CAVALERUL TRISTEI FIGURI ....!!!!! E AJUTAT DE ARBITII ( MINIM 10 % PE MECI ) , DE SELECTIONER , DE GIGI, MAI NOU SI DE ROTARU CARE I-A DAT 1 MILION PE AMARATUL DE CICALDAU CARE NICI 100 NU FACE , DE ZIARISTI , DE CRACIUNESCU ..... IAR EL PRODUCE NUMAI LOSERI :CICALDAU , NEDELCU , BENZAR , IANIS , TARU , ALIBEK SAU FLORINEL SI CARE AU O EDUCATIE SI O MENTALITATE DE DOI BANI ....!!!! HAGI A FOAST UNUL DIN CEI MAI BUNI FOTBALISTI ROMANI INSA CA PROFESOR E ZERO ...!!!!

stai linistit, Cicaldau ala va ajunge fotbalist! amarat sau cum ii spui tu! e amuzant ca toti jucatorii din Romania sunt de calitate slaba! si nu de ieri, de azi! nimeni nu produce! iar daca mai este cate unul care iese un pas mic din rand , gen Mitrita, ala a trecut pe la cavalerul tristei figuri prin curte! e ciudat cum toti ii arunca in carca lui Hagi situatia dramatica din fotbalul romanesc! nimeni nu produce nimic, in afara lui! acum, ca materialul e prost, e vina lui! el da 80% din jucatorii din prima liga de 5-6 ani si e vina lui ca o face, putea sa stea linistit si sa nu dea nimic, ca ceilalti! asa nu il mai injura nimeni!

blocatu
blocatu  •  06 August 2018, 05:32
Postat de ovidiu_3003 pe 05 August 2018, 17:52

...priviti acest prost ...si nu va luati dupa el ...performanta nu se face asa ...omul nu i bun de nimik ...abereaza despre cat de bun e si el si fi su in realitate nu s prosti mai mari ca ei ...

te privim, draga cap de praz! prosti mai sunteti voi, oltenii! si chiori! si invidiosi! ce va mai arde de ciorba altuia! ca la voi se spala bani si *** de jucatori ca Ivan, Baluta, Ciorbita pleaca pe filiera rusa pe cate 5 milioane(si confirma fix ***! la fel ca jucatorii lui Hagi!) in conditiile in care la Craiova nu a fost nici o performanta notabila , europeana sau interna,pana la cupa de anu trecut, va faceti ca nu vedeti! ca Hagi nu a facut mare branza, nu e poate de contestat, dar asta nu e exclusiv vina lui, ci din cauza ca suntem romani! dar macar a incercat! bine ca apari tu si altii ca tine, nulitatilor, sa-l injurati , in conditiile in care voi nu ati facut nimic in viata pentru voi, darmite pentru Romania ! muica, sunteti neam de piatra! capete de piatra!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

widoqq
widoqq  •  05 August 2018, 19:06

Te apuca greata cand citesti unele comentarii! Parca toti suntem urmasii dancilei cu tricoaiele pe noi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează