FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, GSP

5 noutăţi de la Steaua înainte de meciul cu FC Voluntari » Ce prim "11" a ales Reghecampf

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 16:31

Steaua va juca duminică, de la 20:00, cu FC Voluntari. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Reghe a stabilit deja primul "11", în care nu se va regăsi Denis Alibec, suspendat după eliminarea din meciul cu CFR Cluj, 1-1.

Cum ar putea arăta Steaua: Fl. Niţă - Ov. Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Jakolis, Achim, De Amorim - Gnohere

5 noutăţi de la Steaua

1. Jucătorii și stafful au avut probleme în pregătirea meciului cu FC Voluntari din cauza zăpezilor căzute peste București în ultima săptămână. Fotbaliștii s-au pregătit mai mult în sala de forță din Berceni.

2. Noul venit Marian Pleașcă nu va face parte din lotul echipei pentru această etapă. Ieri dimineață a efectuat vizita medicală și va intra în vederile lui Reghecampf abia de săptămâna viitoare.

3. Tamaș și compania vor studia astăzi meciul cu Voluntari din turul sezonului, jucat la Ploiești, atunci când au câștigat 3-2 cu ajutorul arbitrului Ovidiu Hațegan (Detalii AICI).

4. Antrenorul Stelei va decide în ziua meciului dacă va începe din primul minut cu Boldrin sau cu Achim: "Vom analiza. Ricky bate foarte bine loviturile libere. El și Achim sunt doi jucători foarte buni".

5. Steaua va începe cu Gnohere titular, chiar dacă acesta nu este încă sută la sută din punct de vedere medical. "A lucrat foarte mult cu cei din stafful medical pentru a ajunge la un nivel bun", spun steliștii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
danut1971
danut1971  •  12 Februarie 2017, 14:34

va pierde fcsb-ul

andrei.f
andrei.f  •  12 Februarie 2017, 11:30

Steaua a pierdut două puncte la CFR datorită *** arbitru !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  12 Februarie 2017, 10:40

Cat poti sa fii de prost ? dar de nenorocit ?, muuuult , foarte mult. STEAUA E NUMAI UNA SI VA RAMANE fraiere CEA MAI IUBITA ECHIPA A TUTUROR TIPURILOR , amaratule sarac si frustrat .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează