FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI 1, TV TELEKOM SPORT, GSP.RO

6 subiecte tari abordate de Hagi la ultima conferință de presă » Ce spune despre vânzarea clubului, despre declarațiile lui Iancu și când o vede pe FCSB câștigătoare a Europa League

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 14:03

Gică Hagi a vorbit astăzi într-o conferință de presă înaintea partidei cu CFR Cluj de sâmbătă în care a abordat mai multe subiecte.

...despre laudele lui Petrescu la adresa Viitorului: "Mulțumim, Dane! În primul rând, atuul CFR-ului e antrenorul. A investit foarte bine și a adus jucători valoroși. E o echipă foarte bine organizată. Nu e întâmplător pe primul loc.

...despre vânzarea clubului: "Eu vând acțiuni, nu clubul. Am dus-o până la un punct, dar încercăm să mai cooptăm parteneri. Nu știu câți. 3, 5, 9, că al zecelea sunt eu. Cred foarte mult în munca în echipă. Sper ca ceilalți să vadă asta ca pe un business, dar nu ne vom schimba. Ne vom axa în continuare pe Academie".

...despre eventuala sa plecare de la Viitorul: "Într-o zi o să plec și eu. Am fost sus în top, dar am coborât la munca de jos. Am muncit 8 ani și trebuie să vină și o provocare. Mai am două dorințe. Să antrenez o echipă națională și un club puternic cu care să mă bat să fiu cel mai bun la nivel European. Dacă vin și alți investitori nu o să fim noi cei mai bogați, dar putem să ne dezvoltăm".

...despre declarațiile lui Iancu: "Nu eu am vorbit despre Iancu, ci directorul meu general și îmi pare rău. E un copil care a crescut la noi și a jucat aici atât cât a dorit. În vară am vrut să continuăm, dar el și-a dorit să plece și a fost lăsat liber să-și vadă de drumul lui în viață.

...despre alegerile de la LPF: "Eu sunt manager și patron, nu eu mă ocup cu cine vom vota. Eu mi-aș dori 18 echipe în Liga 1, fără play-off și play-out. Nu suntem o țară micuță, avem 20 de milioane de locuitori și sunt zone care nu mai sunt reprezentate".

...despre declarațiile din ultima vreme, conform cărora FCSB poate câștiga Europa League: "Ne dorim cu toții, am fi încântați. Sunt conjuncturi favorabile, nu știi ce va fi peste două, trei luni. Steaua are un lot foarte bun, dar teoretic e cam imposibil să câștige Europa League. Când vom avea și noi bugete de 50-80 de milioane de euro atunci șansele vor fi mai mari. Până atunci noi doar formăm, că sunt alții mai bogați. La națională e altceva. Poți să-ți pui cel mai tare target și să te bați cu cei mai buni din lume".

"Noi suntem diesel, începem mai greu, dar ne revenim. Prima țintă e să ne calificăm în play-off" George Țucudean, atacant Viitorul

"Nu contează adversarul, noi vrem să dominăm și să câștigăm chiar întâlnim liderul" Bogdan Țîru, fundaș Viitorul

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează