FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

7 "țepe" în ultimii 4 ani la FCSB! Jubal trebuie să întrerupă o serie neagră + Ce se va întâmpla după transferul fundașului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 16:08

FCSB negociază intens pentru transferul unui fundaș, iar ales este brazilianul Jubal Rocha Mendes Junior, 24 de ani.

Jubal trebuie să spargă seria neagră a fundașilor veniți în ultimele sezoane la FCSBÎn ultimii patru ani, doar Bogdan Planici a avut evoluții satisfăcătoare în defensivă, în timp ce Mihai Bălașa a avut evoluții oscilante. În rest, jucătorii precum Luchin, Moke, Mitrea sau Larie au jucat slab și au plecat rapid de la FCSB.

clipboard01

Doar doi stoperi în lot

Centrul defensivei e compartimentul cel mai subţire din lotul actual al lui Nicolae Dică. Există în momentul de faţă numai 2 stoperi de meserie: sârbul Planici şi Bălaşa. Dică a apelat şi la reprofilarea lui Momcilovici ca fundaş central încă din sezonul trecut. O soluţie poate fi şi Dragoş Nedelcu, a fost şi el încercat pe această poziţie în 2017-2018. În vară, FCSB s-a despărţit de alți doi stoperi: portughezul Artur Jorge şi Ionuţ Larie. 

Ar fi al 15-lea!

Brazilia e ţara care a dat cei mai mulţi jucători în istoria all-time a FCSB-ului. Nu mai puţin de 14 fotbalişti din ţara lui Pele au îmbrăcat până acum tricoul roş-albastru. Primul a fost portarul Andrey Nazario, în 2007, iar ultimul e Junior Morais, adus în vara trecută de la Astra. Dintre cei 14 brazilieni de până acum, niciunul nu a fost fundaş central. Singurii apărători au fost de bandă: Bonfim, Guilherme, Junior Morais

Ar face două echipe complete

Dacă ar reuşi şi aducerea lui Jubal, lotul i-ar permite lui Dică să aibă dubluri pentru fiecare post, iar soluţiile să fie de foarte bună calitate. De exemplu, în echipa B s-ar afla nume precum Bălaşa, Morais, Qaka, Moruţan, Teixeira. Dacă FCSB se va califica în grupele Europa League, atunci în perioada iulie - decembrie 2018 va disputa cel puţin 34 de meciuri: 12 în Europa, 21 etape de campionat regulat şi măcar un joc în Cupa României. 

FCSB 1: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Jubal, Momcilovici - Pintilii, L. Filip - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

FCSB 2: A. Vlad - Jakolis, Bălaşa, Nedelcu, Morais - Qaka, Ov. Popescu - D. Benzar, Moruţan, Teixeira - Rusescu

8 jucători străini ar cuprinde lotul FCSB dacă ar veni şi Jubal: doi sârbi, doi brazilieni şi câte un croat, portughez, francez şi albanez 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
merace
merace  •  08 August 2018, 23:19

Cum adica, 7 "țepe"?! Adica in fotbal se dau "țepe" la transferuri?! Si daca a luat FCSB asemenea "țepe", oare nu a dat si ea destule (Gigi adica, el fiind seful cu deciziile de afaceri)?! Scrieti si despre alea! :D

minell73
minell73  •  08 August 2018, 21:35
Postat de Vasiliu Daniel pe 08 August 2018, 20:52

Steaua este echipă cu cei mai mulți suporteri din românia.. csa nu are cum sa fie steaua .. ei sunt ca astra ...300 .. si din aia ..mulți sunt pictati... csa este echipa armatei înființată în 2017 .. palmares liga 4 ..

*** te cam doare de astra,ca va cam arde mai mereu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  08 August 2018, 20:52
Postat de lobbyone pe 08 August 2018, 17:31

steaua 2 nu exista , singura stea e in liga a-4a , csa steaua . poate vrei sa spui fc fcsb 2 , sau fc fcsb 2 2003 (fotbal club fcsb 2 cu adresa in ilfov)

Steaua este echipă cu cei mai mulți suporteri din românia.. csa nu are cum sa fie steaua .. ei sunt ca astra ...300 .. si din aia ..mulți sunt pictati... csa este echipa armatei înființată în 2017 .. palmares liga 4 ..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează