FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 2-3

9 jucători din lotul Chiajnei au trecut pe la Dinamo! Ion Moldovan: "Azi a jucat Dinamo cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 18:40

Antrenorul Chiajnei, Ion Moldovan, anunță construcția unei echipe de top la Concordia, care tocmai a câștigat în "Ștefan cel Mare" (Dinamo - Chiajna, 2-3).

Tehnicianul care a trecut și el pe la Dinamo, amintește de trecutul multor fotbaliști de la Chiajna. 

"Faptul că am câștigat cu Dinamo este un lucru îmbucurător. Vrem să construim o echipă mult mai puternică. Nu ne deranjează faptul că se vorbește despre un rezultat surprinzător. Dar dacă vă uitați pe ultimele noastre rezultate cu ei, veți vedea că nu e așa.

Chiar înainte de a ieși pentru repriza a 2-a, le-am zis că am încredere în ei, să aibă și ei pentru că pot scoate un rezultat mare. Pot spune că a jucat Dinamo cu Dinamo. Foarte mulți jucători de la Chiajna au jucat aici", a zis Ion Moldovan la TV Telekom Sport. 

Bălgrădean, Dobrosavlevici, Marc, Bărboianu, Bumba, Cristescu, Kortzorg, Bawab și Batin sunt fotbaliștii de la Chiajna care au trecut pe la Dinamo. Șase dintre ei au jucat azi. 

Ce a zis Bumba:

"Sunt 3 puncte în deplasare, pe terenul lui Dinamo, care ne ajută mult . Aveam nevoie să continuăm seria rezultatelor bune. Nu voiam să demonstrez nimic, am intrat 100% montat. Am petrecut 6 luni extraordinare aici, dar acum mă bucur pentru rezultat și pentru golul meu".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Septembrie 2017, 20:28

Azi a jucat Miriuta, Contra lui ..Miriuta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează