FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

A adus rețeta anti-FCSB! Medieșenii au adus cea mai mare sperietoare pentru roș-albaștri

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 22:19

Gaz Metan a importat de la Iași managementul moldovenesc care a construit echipa de la Poli Iași, cea mai mare sperietoare pentru roș-albaștri în acest sezon.

FCSB revine în Liga 1 cu un meci care ar trebui să fie ușor, după cum arată calculele. Gaz Metan e antepenultima, deci ar avea șanse mici să-i încurce pe oamenii lui Dică. Doar că medieșenii și-au reformat lotul în iarna asta și au apelat la o rețetă deja testată în Liga 1, i-au adus pe oamenii care au construit astă-vară formația de la Poli Iași.

Cu aceeași metodă, au dat afară o mare parte din echipa veche și au umplut vestiarul cu nume noi, majoritatea necunoscute. Și Iașiul recondiționat aproape de la zero de impresarii conduși de Arcadie Zaporojanu nu a pierdut niciun meci cu FCSB în sezonul regulat, 1-1 la București și 1-0 în Moldova! Trupa lui Stoican e o raritate în campionat, doar ea și Astra au disputat ambele jocuri cu steliștii și au scăpat neînvinse.

Agenții moldoveni, printre care e și Octavian Moraru, fiul fostului patron de la Rapid, au revoluționat lotul lui Poli cu nume care nu spuneau mare lucru, dar din care Flavius a reușit să asambleze o echipă bună. Va izbuti și Cristi Pustai?

Profesorul a primit jucători a căror proveniență e greu de pronunțat, în niciun caz nu i-a văzut nimeni din România jucând deocamdată: Edinho Junior de la Almancilense, Rosado de la 1 de Agosto, Ely de la Pinhalnovense. Branduri care nu spun nimic, dar așa erau astă-vară și Jo Santos, și Platini ex-Dibba Al-Hisn, fotbaliști care au împiedicat formula superscumpă a lui Nicolae Dică. 

8 jucători a adus Gaz Metan: Edinho, Diogo, Caiado, Rosado, Helio, Ely, Rondon și Vali Crețu, revenit de la Timișoara. Pe majoritatea i-au adus agenții moldoveni care au plecat de la Iași în conflict cu conducerea clubului, care ar fi vrut ca impresarii să vină și cu bani, nu doar cu jucători

9 fotbaliști au fost disponibilizați sau vânduți de la Poli de noul management: Bic, De Vriese, Golubovici, I. Voicu, Khubutia, Zderici, Surugiu, P. Jorge, Lokaj

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  22 Ianuarie 2018, 10:43

FCSB se distruge singură, nu e nevoie de eforturi din partea adversarilor. Se bagă Gigi la echipă, MM aduce jucători iar Dică răspunde la telefoane.Tactica o face Mache, el pistonează cu mâna, până se eliberează de stress !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează