FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

A confirmat! Primul om care a recunoscut că sunt șanse mari să meargă în conducerea lui CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 20:14

Daniel Stanciu a recunoscut că sunt șanse mari să facă parte din conducerea celor de la CFR Cluj. Cel mai probabil acesta va fi director sportiv la formația campioană. De asemenea a lăsat să se înțeleagă faptul că Iuliu Mureșan va pleca. 

"Am avut o discuție cu cei de la CFR, cu o parte din conducere. Cu domnul Băgăcean mai precis. Mai mult ca sigur voi fi în organigrama clubului. Nu știu nimic despre domnul Mureșan.

Doar ce am citit în presă. Există o discuție să se întoarcă și Marian Copilu. Nu pot să vă confirm 100%. Dacă pleacă domnul Mureșan probabil că va fi în locul lui. Nu știu sigur în acest moment.

Cred că putem face o echipă bună împreună. Să așteptăm câteva zile și vom vedea ce poziție va ocupa fiecare. Marian Copilu cred că e cel mai în măsură să administreze clubul, în condițiile în care domnul Mureșan nu va mai fi", a zis Daniel Stanciu la TV Digi Sport. 

Citește și: EXCLUSIV Nu mai e nimic de ascuns! Ultimele mutări de la CFR ies la iveală! Jucătorii recunosc: "Ne bucurăm că s-a întors"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  09 Octombrie 2018, 07:45

EU CRED CA IN CONDUCERA CFR-ului(renumerata boiereste)SUNT OVIDIU HATEGAN zis si ...*** si alti cativa arbitrii care sunt *** DE GASCA DE LA CFR!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu222
popescu222  •  08 Octombrie 2018, 23:30

hahaha, *** presei sportive din anii '90, care n-avea habar sa puna o virgula dar stia sa 'negocieze' cu conducatorii de cluburi. A, mai stie si sa taca, cu un aer inteligent... maaaaare conducator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

317270529078800
Danny Pedr  •  08 Octombrie 2018, 21:57

Sa faca ce ? Sa le baga in faliment ? Mare conducător !!!! Imca transferuri alți jucători Baftă!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează