FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A dat Rednic lovitura? Noul transfer a fost dorit de Real Madrid și e bun prieten cu un om de bază din echipa "galacticilor"

Rachid Ait-Atmane, numărul 24
Rachid Ait-Atmane, numărul 24

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 18:58

După ce s-a înțeles cu fundașul stânga Naser Aliji, Dinamo e la un pas să-l aducă pe mijlocașul central algerian Rachid Ait-Atmane, 25 de ani.  

Acesta este liber de contract din vară după despărțirea de Sporting Gijon. Are 28 de meciuri în campionatul Spaniei și a mai jucat la juniorii lui Lens, la Tenerife și Waasland-Beveren.

L-a vrut Real!

Fotbalistul și-a petrecut o bună parte din carieră în Spania, la Sporting Gijon. A evoluat la echipa a doua între 2013 și 2015, ulterior evoluând alți patru ani la echipa mare, unde a bifat 28 de meciuri în La Liga.

Pe vremea când evolua la Sporting Gijon B, presa din Spania a scris despre faptul că Rachid Ait-Atmane a intrat în vizorul lui Real Madrid Castilla, echipa secundă a "galacticilor". Până la urmă, mutarea nu s-a mai materializat. 

Prieten cu Varane

Tot presa iberică scria că Rachid Ait-Atmane are o strânsă relație de prietenie cu Raphael Varane, fundașul central al Realului, dar și cu Geoffrey Kondogbia, actualul jucător al Valenciei. Cei trei au fost colegi la juniorii echipei franceze Lens, între 2010 și 2011. 

700.000 €este cota lui Rachid Ait-Atmane, potrivit transfermarkt.com

Vezi și:  Rednic anunță noi transferuri la Dinamo: "Mâine semnează" » Vine un jucător cu 28 de meciuri în La Liga! Ce mutări pregătește în iarnă + dezvăluire despre plecări

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (15)
valii_sv
valii_sv  •  05 Noiembrie 2018, 13:49

Daca va uitati pe transfermarket va minunati ce jucatori sunt liberi de contract !! Incredibil ! Probabil au cerut prea multi bani si au ramas pe langa fenomen !

zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2018, 00:25

bun jucatoru asta, sa speram ca il transferam, l am vazut pe youtoube, e peste tot ce am avut noi !!!

juliusmad
juliusmad  •  04 Noiembrie 2018, 23:14
Postat de caminero pe 04 Noiembrie 2018, 22:31

Dar tu, dacă "ești prieten" cu ***, ce nume ai c[p[tat? nu cumva "***"?!?

:)))) n-am inteles nimic

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close