FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A fost aprobat PUZ-ul pentru noul stadion al lui Dinamo » Se va construi pe vechiul Velodrom

Velodromul din incinta complexului din Ștefan cel Mare
Velodromul din incinta complexului din Ștefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 23:05

Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo, care va fi construit pe locul velodromului.

Noua arenă va fi amplasată pe un teren cu o suprafață de 39.000 mp și va avea mai multe spații comerciale și spații de parcare, anunță TV Digi Sport.

Clubul Sportiv Dinamo a depus la CNI documentația pentru realizarea noului stadion. În prezent, au fost contractate lucrările de realizare a studiilor de prefezabilitate și fezabilitate. Pentru ca cele două studii să fie realizate, trebuie suplimentată suprafața de teren pusă la dispoziție pentru respectarea prevederilor UEFA și ISU.

PUZ-ul a fost acceptat după ce s-a stabilit ca înălțimea clădirilor să nu depășească 30 de metri, reprezentând subsol+parter+2 etaje.

Conform unei declarații mai vechi a viceprimarului Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, noua arenă ar urma să fie fără pistă și să coste aproximativ 30 de milioane de euro. 

dinamo
Foto: Digi Sport

Mircea Rednic, antrenorul „câinilor” anunța în urmă cu două săptămâni: „Mai mult ca sigur, vom juca toate meciurile pe Arena Națională în sezonul următor. Am cumpărat deja două loje de acolo”.

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Lovitură de teatru la Dinamo! Horia Sabo vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță: primele informații de la tratative

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
rocky2
rocky2  •  24 Aprilie 2019, 14:37
Postat de emil1986 pe 24 Aprilie 2019, 10:41

Steaua n-a murit si n-o sa moara niciodata. Echipa-i infiintata in 1947 si are continuitate pana-n prezent. Acea clona bolsevica doar cei ca tine, frustrati pt. ca Steaua a avut si are cele mai mari performante din fotbalul romanesc, si cateva sute, poate mii de copii de fosti ofiteri de armata pot spune ca e adevarata Steaua. UEFA in schimb spune altceva. Si anume ca FCSB = STEAUA. Cat priveste stadionul pe care primaria sector 2 doreste sa-l construiasca, acesta, cum am mai spus, nu-si are rostul atata timp cat suporterii nu mai vin la meciurile lui dinamo.

Tu esti prost, dar hotarat! Uefa stie ce-i zice frf prin oamenii ciobanului! Dar atata timp cat justitia a hotarat ca fcsb n-are nici un drept asupra numelui si culorilor echipei steaua, doar dereglatii mai pot insista ca e altfel!

rocky2
rocky2  •  24 Aprilie 2019, 14:30
Postat de kordell pe 24 Aprilie 2019, 05:17

Si ciclistii ce zic :)))

Aia sunt plecati cu bicicleta!:)))

arch_enemy_fcsb
arch_enemy_fcsb  •  24 Aprilie 2019, 12:15
Postat de alexandru.popescu pe 24 Aprilie 2019, 09:10

I-ai numarat tu pe toti? Sigur sunt 20.000? Poate sunt doar 15.300

Felicitari pentru imaginea zilei de ieri !! Apropo ce a zis acea fata cand te-a vazut in pijama si cu nikonul in mana ??? Bah rau ati ajuns sa facei pozei la busturile femeilor !!! Se cunoste ca nu ai acasa ce iti trebuie !!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează