FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAȘI 4-1

A ieșit Craiova din criză? Ce l-a mulțumit pe Mangia după victoria clară cu Poli Iași: "Asta contează cel mai mult"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 09:08

Devis Mangia, 43 de ani, antrenorul lui U Craiova, a comentat victoria categorică reușită de olteni în meciul cu Poli Iași, 4-1. Acesta a remarcat atitudinea avută de jucătorii săi: "Asta contează cel mai mult", crede italianul. 

"A fost un meci foarte bun, de care aveam nevoie după ce în ultimele trei partide am avut evoluții mai puțin reușite. Am văzut jucători cu atitudine, care au jucat pentru echipă, și asta contează cel mai mult.

Am muncit foarte bine și în alte meciuri, dar acum s-a jucat bine în toate momentele jocului. Am jucat rapid, așa cum ne dorim, cu un gazon puțin mai bun, dar tot dificil. De altfel, avem jucători care acuză probleme la aductori din cauza gazonului.

Alex Mitriță a jucat pentru echipă și așa se ivește și ocazia de a marca, atunci când tragi pentru grup. Dar sunt mulțumit de toți, nu vreau să evidențiez pe nimeni, toți au jucat foarte bine", a spus Mangia, la Look TV.

Vezi aici detalii+ video cu golurile partidei U Craiova - Poli Iași 4-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
prazburg1948
prazburg1948  •  15 Aprilie 2018, 22:07
Postat de hermesvenus pe 15 Aprilie 2018, 11:42

....... si ies din criza dupa meciul cu FCSB !

Si tu si nicusor ala, 2 prosti. De aia a jucat Craiova cu rezervele contra Viitorului sezonul trecut in play-off, ca-s slugile fc5bului, nu?

prazburg1948
prazburg1948  •  15 Aprilie 2018, 21:05
Postat de observator_ipohondru pe 15 Aprilie 2018, 10:55

Stoican declara inainte de meci ca a venit sa ia punct sau puncte ... Numai ca cei mai buni jucatori au ramas pe banca ...

Nimeni nu vorbeste de faptul ca cei mai buni jucatori au fost rezerve, sau de cat de prost a fost arbitrajul...

sorinvision
sorinvision  •  15 Aprilie 2018, 19:17

Craiova a jucat bine insa Mateiu a fost in opinia mea fantastic. Mitrita joaca bine de obicei si marcand 3 goluri a fost omul meciului insa Mateiu a fost incredibil. Nu am mai vazut cred ca de decenii in fotbalul romanesc un jucator care sa alerge 90 de minute dupa minge ca in primul minut si sa faca in jur de 25-30 recuperari la mijlocul terenului. Baiatul asta a intrat in teren hotarat sa-i arate lui Davis Mangia prin joc si nu prin vorbe ca merita sa joace titular. Asa trebuie sa demonstreze un jucator de fotbal ca merita sa joace titular, terenul este locul unde trebuie sa arati ce poti ca si fotbalist. Daca Mateiu continua sa joace la nivelul din seara trecuta devine jucator de echipa nationala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează